-
1Odpovědí
Hučení při jízdě
Zdravím, prosím o radu. Po zimě jsem dal nabít baterku, omylem jí dal obráceně (původně ležela a hned mi to nedošlo) a dotkly se kabely. Chvíli něco běželo (asi čerpadlo) a vypálilo to pojistku. Pojistka vyměněná a motorka normálně jezdí, jen od té dob
-
1Odpovědí
Honda CB600F Hornet jak zjistím jestli je vybavená imobolizerem?
Zdravím Vás! Potřebuji zjistit zda je moje motorka Honda CB600F Hornet vybavena imobilizerem nebo ne. Koupil jsem ji pouze s jedním klíčkem a tuto skutečnost jsem samozřejmě uvedl i do kupní smlouvy ale potřebuji udělat druhý (náhradní) a nevím jestli má
-
6Odpovědí
"Zvedák" na motorku
Zdar všem! Jelkož nemám na moto centrální (hlavní) stojan, tak bych si chtěl pořídit nějaký zvedák, abych mohl efektivně čistit řetěz a provádět údržbu. Dal jsem si limit kolem 1000Kč a to bud bazarový nebo něco z Ali. Doma máme CB65OF (2016) a MT03 (2
-
2Odpovědí
Navod, manual
Shanim navod ci manualv CZ k CB650F r. v. 2018 pomuze mi nekdo? Diky
-
2Odpovědí
Kontrolka elektronika motoru
Zdravím Motorka běží jak má jen svítí sem tam elektronika motoru,servis vyčetl chybu nízké napěti na akumulátoru řekl vyměnit baterku,bohužel beze změny. Altik dava 14.2.V Nemá nékdo zkušenost,diky
-
0Odpovědí
Odskrtenie moto
Dobry den, chcel by som Vas poprosit o radu, kde by som mohol dat odskrtit motorku (firma)? Nejake skúsenosti? Je to rok 2014. Dakujem velmi pekne
-
2Odpovědí
Předpětí pružiny
Mám 7 poloh nastavení předpětí pružiny. V manuálu je popsáno "...upravovat předpětí v souladu se zatížením a povrchem vozovky". Standardní nastavení je na 3 stupni i z výroby. Ještě nemám úplně vyzkoušeno ale zajímá mě jak vám to vyhovuje a jak máte pře
-
3Odpovědí
Záber spojky pri vytočených riaditkách
Je normálne ak spojka zaberá inak pri vytočených riaditkách? Ak sú rovno, zaberá nejak v prvej tretine, ak riaditká vytočim celkom do prava tak zaberá trocha neskôr ... vôla spojkovej páčky je cca 1cm, lanko pri motore viem pri vyrovnaných riaditkách tiež
-
3Odpovědí
Řazení - "počitá zuby"
Zdravím kolegové, mám koupenou motorku z druhé ruky. Motorka má 1rok a najeto 8tis. Jedna věc se mi na ni hodně nezdá. Často se stává, že když chci zařadit z neutrálu jedničku tak mi řadička "nakope" a je slyšet zvuk jak kdyby se počítaly zuby. Netla
-
4Odpovědí
Netesnosť - vodná pumpa?
Dobrý deň, chcel by som vás požiadať o radu. Bol som pozrieť Hondu CB 650 F, 2014 najazdené 3000 km. Pri obhliadke som si všimol kvapky kvapaliny pod motorkou - viď foto. Keď som sa na to spýtal predávajúceho,povedal, že motorku prehliadne a dá mi vedieť