-
3Odpovědí
Rozjezd ve vyšších otáčkách motoru
Ahoj všem, kdo máte tento stroj. Rád bych se někoho zeptal na toto: Musím vždy přidat více otáček, abych se rozjel. Za studena navíc lehce poskočí dopředu. Když se ohřeje, už tento problém zmizí, Ale více plynu je třeba dát vždy. Spojka myslím nijak n
-
4Odpovědí
Chybové hlášení SEL 3
BURGMAN r.v. 2007 125ccm Prosím Vás, za jízdy se mi nulují hodiny a denní počítadlo km. Baterka dobitá,skůtr startuje na otočení ale za jízdy,je jedno jestli po hrbech nebo rovině se otočí ručičky a zmizí hodiny a km v digitálu nachvíli to napíše SEL 3
-
1Odpovědí
Startování Burgman AN 200
Ahoj. Nikdy jsem tomu nevěnoval větší pozornost, ale když Burgman nechytne na brnk, všimnul jsem si, že jen cca 2x protočí motorem, dá si pauzu a teprve pak pokračuje v točení startérem. Je toto normální nebo mám hledat někde problém? (relé, kabeláž). Bat
-
3Odpovědí
výměna oleje sekundárního převodu
Zdravím všechny, potřebuji vyměnit olej v sekundární převodovce a nenašel jsem ani vypouštěcí ani napouštěcí šroub na těle převodovky.. Rok výroby 2006. Je možné, aby byla převodovka mazaná z motoru? Díky Libor
-
1Odpovědí
Nastartuje až na po třetí a po zahřátí drží vysoké otáčky
Zdravím všechny ve spolek. Měl otázku za 1.Kdyz startuji skutra tak mi to chyti na po třetí (bývalý majitel mi řekl že mám 8zatocit plynem a pak to chytne, ale já musím 2krat za sebou a na po třetí to chytne) A pak za 2.kdyz se zahřeje motor tak mi to drz
-
0Odpovědí
omezovač otaček
Dobrý den. Potřeboval bych poradit jak vypnout omezovač otáček Suzuki AN 125 Burgman rok.2009.