-
16.3.2016 od daveave
Nejde mi nastartovat motorka.Baterka svítí benzín je a protéká.Natočit to jde ale prostě nenaskočí.Jsem začátečník a nevím co stím.Děkuji za rady.
Doplněno:
Benzín je natankovaný nový a ujel jsem na ní asi 150 km letos.Za jízdy prostě chcípla a od té doby to nejde.
16.3.2016 od daveave
-
16.3.2016 od smartin1
Možná by bylo dobrý vědět r.v. ??? Popřípadě jí dát do profilu???
-
16.3.2016 od kilix
chcípák, pádový senzor.
vykrúť sviečku a pozri či páli keď to točíš a potom aspoň budeš vedieť či ísť po zapaľovaní, alebo niekde inde.
Akým spôsobom chcípla? Najskôr skákala, pľula, strielala, alebo len tak odrazu? -
17.3.2016 od SSák
tak jak to popisuješ, tak střelím od pasu:
1) zvětral benzín
2) žes na něj jezdil, odrovnals svíčky, proto to prvně jen chcípalo \)už umíraly), a proto to teď už vůbec neškytne.
Vylej benzín z nádrže, vypusť karburátory, vylej i podavač (trk), dej nový benzín, svíčky a uvidíš
Pokud máš zx6r do rv.99, tak bude lepší, když si na první takový start vezmeš kabely a dodáš tomu trochu šťávy odjinud (auto, booster a pod.)
Dej vědět, jak jsi dopadl -
17.3.2016 od daveave
Díky všem dnes jsem rozdělila svíčky v pořádku benzín je nový a filtr jsem vylil a pak jsem už jen doufal a hle jedeeeeeeeeee děkuji ještě jednou všem a přeji krásnou sezonu
Doplněno:
ty svíce bych ale stejně vyměnil, pokud již byly jednou ulité, tak po nich bude h...o...
18.3.2016 od SSák
-
18.3.2016 od Zx-10RCarlos
co kabely k koncaku polohy stojanku nebo samotny koncový spinac