-
16.4.2025 od ondrapincek04
Zdravím, chci se zeptat nemá někdo zkušenost s gumokorkovou spojkou přemýšlím nad kupem a jestli je lepší než origo korková nebo ferodo. Předem díky za odpověď.
-
17.4.2025 od Frantas
Pro mě, kterej trápí v cesťáku 18/20 převodovku, neni lepší než ferodo. Neubývá a skoro nelze spálit (za mě nelze)
Gumokorek je poloviční cesta. Přehřeje se za chvilku (nevystavuje) ale nemusí se co týden štelovat jako korek.
Větší ladiči mi budou oponovat. Že gumokorek unese větší výkon/krouťák ( míň než korek) A už jsem i četl, že někdo spálil ferodo a musel ho vyhodit.
Do nějaké sériovky je asi uplně bezpředmětné to řešit. -
17.4.2025 od Ivan-K
Do Pioniera hocičo aby to jazdilo a ani korunu navyše, vyhodené peniaze...
V dnešnej dobe, kedy údržba Pioniera nestojí pár šušnov ako kedysi to ani nemá zmysel, ved to nemá ani smerovky. To je k čomu dobrá taká motorka?
A ked to nemá bezkontaktné zapalovanie tak to viac nefunguje ako funguje...
Pioniera maximálne ako veterána, ked ho už človek má, ale kupovať to tak to ani omylomDoplněno:
Tvůj názor respektuji, ale existuje spousta lidí, co má pionýry pro zábavu a neváhají do nich investovat čas a peníze i když mají jiné moderní stroje. Takže jestli nemáš nic k tématu, tak si můžeš odpustit takové reakce.
18.4.2025 od Bugs
-
18.4.2025 od Bugs
Dal jsem tam ferodo, jednou spojku sešteloval a od té chvíle o ní nevím, funguje. Takže za mě mohu doporučit ferodo a nevím co lepší by už mohli být.
-
18.4.2025 od Targus
Gumokorek neznám, spálit ferodovou spojku je jistého druhu uměním. Spíše se vyhřátím ohnou plechové příložky.