-
23.2.2025 od zimirekm
Ahoj vsichni. Mam dotaz ohledne dodatecne montaze na moto BMW F 900 XR 2024. Mam dokoupeny a namontovany originalni alarm od BMW. A muj dotaz je, zda se da v domacich podminkach zvladnout " oziveni" a nebo je treba to resit jen u BMW prodejce. Vlastnim diagnostiku GS 911. V menu motocyklu nevidim polozku nastaveni alarmu. Ale treba Honda to ma resene velmi jednoduse, ze stacilo pres servisni konektor aktivovat sedive deaktivovane polozky menu a nasledne uz slo ovladat dodatecne montovane originalni prislusenstvi. Prosim tedy o radu, jak toto resit u alarmu na BMW. Asi to bude podobne i na jinych novejsich modelech BMW. Dekuji za radu.
-
23.2.2025 od ja1
Musíš ho spustit diagnostikou, pokud nemáš, zajed do bmw servisu
Doplněno:
Bmw má alarm v základu, je napojen na naklonove čidlo a včetně motoru a celé žijící jednotky, ovšem všichni lidé toto nepotřebuje a nenechá ho aktivovat. Bohužel umí to jen dealer bmw . Téma minutami si moc nepomuzes ,tobě pomůže jen diagnostika přímo u bmw.
24.2.2025 od ja1
Jako priklad bezna vec: Potrebujes prevazet moto na voziku. Co asi udelas, aby ti nehoukal alarm... Deaktivujes cidlo stojanu ...
23.2.2025 od zimirekm
Jako priklad bezna vec: Potrebujes prevazet moto na voziku. Co asi udelas, aby ti nehoukal alarm... Deaktivujes cidlo stojanu ...
23.2.2025 od zimirekm
Vibec nevis, o cem je rec. To menu je pak bezne pristupne a muzes si to v nem nastavovat sam.
23.2.2025 od zimirekm
Proto ti to píšu ze se svou diagnostikou do menu motorky dostane jen dealer, jinak by ti byl alarm houby platný,kdyby se tam dostal kde kdo
23.2.2025 od ja1
Přímo u dealera
23.2.2025 od ja1
Dekuji za obecnou odpoved. Ta mi moc nepomohla. Mam diagnostiku jak pisi GS 911. Jakou myslis ty diagnostiku? Nejakou obecnou a nebo primo nejakou co ma jen dealer? Nemam moznost ho nastavovat v menu motorky, jelikoz tam menu alarmu neni. Spustit ho mohu pres GS 911, nastavim zvuk, prodlevu, automaticke zapinani, ale nenastavim tam polozky, co jsou v menu motorky, pobybova cidla. Jinak receno. Alarm zapnu a vypnu tlacitkem na klici. Ale nereaguji blinkry a nereaguje to na cidla v moto, viz. neni menu alarmu. Takze se alarm nemuze spustit, pouze pri pokusu o demontaz z moto.
23.2.2025 od zimirekm