-
18.9.2024 od motomonstermočál
Ahoj kočky a borci,
zakúpil sem MG Stelvio 1200 8V 2008 v roku 2021, abych měl za kovidismu co dělat a za nějaký čas sem tam vylepšil ty muchy co Taliáni ve své nevědomosti nadělali.
Kit na rolny se prodává už jen jako náhradní díl, ale měl sem ho od loňska po lehké peripetii se zadřenou vačkou už od výrobce v šuplíku a letos sem se rozhodl ho namontovat. Vše proběhlo, jenom když sem zjišťoval v 1. kozí co a jak na flash nové palivové mapy, tak to vypadá tak, že MG už tento model považuje za veterána a mapy jaksi oficiálně nejsou k dispozici. MG udává, že se tam má po rolerizaci nahrát tato: 2229STA42Z. Ale nikde ju nejde sehnat, tak jsem zakúpil od Beetla na www.grisso.org tu jeho za bratru 100 USD. No, jede to s tím, ale nejradši bych tam vyzkoušel to co tám má být.
Nemáte/nevíte kde by se dala sehnat ta originální 2229STA42Z? Nejlépe .bin soubor nebo v zipu, nahraju sám, samozřejmě zadarmo ani kuře nehrabe, peníze pošlu pokud je vyžadováno, to víte, pro Stelvio cokoliv
Díky, Mara
-
19.9.2024 od _Ondrasaki
Ahoj, pokud bys chtěl zainvestovat 100$, doporučuji Beetle maps, koupil jsem už dvě a naprostá spokojenost, jsou pro verze s origo i neorigo výfuky http://www.griso.or...TI0Iy6Urs92cuUeVEvrw
Doplněno:
Ahoj, to jsem už udělal a nahrál ji tam,viz dotaz, Co jsem si hned všiml na té mapě od Beetla je že to už nestřílí do výfuku, asi je fakt vyladěná...Teď mám ale trochu vážnější téma, včera jsem přijel na odtahovce, jedu kolem skláren v Kyjově a naráz z ničeho nic zhasl motor, elektrika to nebyla, startér točil....ale vypadá to na benzínové čerpadlo, po otočení klíčkem nejde slyšet. Buď je po smrti nebo se tam něco vyviklalo a upadl drát, jak už tady někdo psal.
23.9.2024 od motomonstermočál