-
4.9.2024 od MichalMar
Čau borci, plánuju koupit bazarovou čezetu 175/502 prasátko a potřeboval bych poradit. Našel jsem inzerát na bazaru v moravskoslezském kraji na jeden kousek, který se mi líbí, ale tím, že jsem v motorkách úplně nový, tak se v technice čezety vůbec nevyznám. Chtěl bych se zeptat, zda je tady někdo z moravskoslezského kraje, kdo se v čezetách vyzná a s kým bych mohl jet se na inzerát podívat, aby mi řekl, jestli ten kousek je dobrý nebo je to šrot do kterého bude potřeba nasypat další peníze...
Najde se tady někdo, nebo předá na někoho kontakt? Za čas a rady bychom se samozřejmě vyrovnali ? Dejte prosím vědět, díky moc ;)
Michal Markovič
michal.markovic96@gmail.com
724734532
-
5.9.2024 od kokoška.
Co dát odkaz na inzerát? Co tě vede takový kepl kupovat - je X hezčích motorek
-
7.9.2024 od ja1
Je to veterán za mně zbytečně předražený ,ale spousta lidí to vidí jako investicí, pokud chceš jezdit,pokoukni někam jinam
-
5.9.2024 od barekus425
Hey! I’m excited to tell you about https://deep-nudes.com/ . The site’s Nude AI undress photos of girls and men with such precision that the results are incredibly realistic. The convenience is a major plus—there’s no need for additional apps or time-consuming processes. Simply log in to your account on their website to access exclusive, high-quality photos that are truly unique. It’s a fantastic tool for advanced photo editing.