-
4.9.2024 od mikouš
Ahojte, rád bych si koupil Hondu CB300R, ale nikde v ČR ji nemají jako předváděcí motocykl. Našel by se někdo, kdo by mi ji za úplatu na krátkou zkušební jízdu půjčil ? Férové jednání je samozřejmostí.
-
4.9.2024 od pkolo
Co si zkusit domluvit testovací jízdu s nějakou ojetou CB300R, pár jich u prodejců vidím třeba na tipmoto.com.
Jinak ctím přísloví "Motorka a ženská se nepůjčuje". Náhoda je blbec, stačí když jsem vyměňoval před 2 lety plasty po své chybě. -
9.9.2024 od cwilliam
Při hledání spolehlivých online kasin je zásadní zaměřit se na licencované platformy s dobrou reputací a pozitivními recenzemi hráčů. Transparentní podmínky hry a ochrana dat jsou klíčovými faktory, které je třeba vzít v úvahu. Doporučuji hledat kasina s ověřenými certifikacemi, jako je eCOGRA, které potvrzují férovost a náhodnost výsledků. Například na stránkách informace můžete najít aktuální informace o bonusech a hrách nabízených v České republice. Stránka shromažďuje údaje o nových hrách a turnajích, což vám pomůže zůstat v obraze o nejnovějších aktualizacích. Mějte však na paměti, že tato stránka je pouze informační a nenabízí možnost sázení za skutečné peníze.
-
4.9.2024 od Basdedasd
Rád si občas zahraju, ale hledám platformy, které mi nabídnou něco navíc. Když jsem objevil mostbet-czk.bet , byl jsem příjemně překvapený. Nabídka her a sázek je obrovská a vždy mě něco nového zaujme. Je to skvělý způsob, jak strávit volný čas a zároveň se možná i trošku obohatit.