-
2.6.2024 od cimflik
Na transalpu se mi z ničeho nic vyšťavyla baterka, nechal jsem ji přeměnit a měla 12,4 napětí to je málo, regulátor napětí byl horký že na něm nešel udržet prst. Měl jsem za to, že odešel. Koupil jsem nový a po 5 minutách po nastartování opět horký, že na něm neudrží prst. To si myslím, že není normální
. Máte někdo zkušenosti kde by mohl být problém? Startér točí. Jestli nějaká cívka nabíjení? Předem děkuji za radu. Radek.
-
2.6.2024 od Hydropes
První bych zkontroloval kabeláž od regulátoru k baterce, jestli někde není prodřená izolace nebo studeňák na konektoru. Popř. prozaicky nedotažený kontakt na baterce. A samotnou kostru regulátoru. Vše výše uvedené umí popravit regulátor v řádech minut.
Při nastartované motorce při otáčkách nad cca 1500ot/min a
zaplých světlech, bys měl na kontaktech baterie naměřit 13,8 až 14,5V cokoliv mimo tyto hodnoty značí, že je tam někde chyba.
Druhá pak je na řadě baterka, jestli nemá stářím uvnitř zkrat...to se pak tváří jako plně nabitá po chvilce co běží motor a většinu výkonu altíku mění regulátor na teplo.
A pak bych šel teprve po samotném zapalování... vodiče, kontakty, jestli není upadlá třeba jedna fáze atd. -
4.6.2024 od zdenysrx6
BATERKA CO MA 12,4 VOLTU NAPRAZDNO TJ. NENASTARTOVANÁ MOTORKA ,JE NAPROSTO VPOŘÁDKU A ŽE SE REGULATOR HŘEJE JE TAKY V POŘADKU , ON TEN PŘEBITEČNEJ PROUD MĚNÍ NA TEPLO , TAKY MA BEJT NA DOBŘE VĚTRANÉM MÍSTĚ