-
23.5.2024 od Dexolus
Čau, dneska jsem chtěl jet na moto, přijdu otočím klíčkem - kontrolky svítí zmáčknu startér a ani neotočí jen něco cvakne a kontrolky už nesvítí. Nesvítí ani po půl hodině když jsem přišel znovu. Po otočení klíčku prostě mrtvo..
Stalo se mi to na podzim minulý rok. Nechalo mě to takhle u benzínky. Připojili se startovací kabely a motorka se chovala že ji nic není. Baterka nebyla vymlácená protože jsem ji dával nabíjet a byla nabitá v pohodě. Od podzimu už to nikdy neudělalo a startovala pořád v pohodě až dneska zase tohle. Předpokládám že opět bude stačit ji napojit na jinou baterku a pak zase bude fungovat sama..
Napadá někoho na co se zaměřit? :D DíkyDoplněno:
Tak po googlení jsem taky došel k tomu že buď baterka nebo kontakty. Takže se dá nová baterka a očistím kontakty.. :) jen je mi divné že naposled po připojení kabelu zase několik měsíců fungovala bez problémů. Díky všem
23.5.2024 od Dexolus
-
23.5.2024 od ja1
Ta baterka už nebude v nejlepší kondici, kup novou ,nikdy nevíš kde ti tahle umře
-
23.5.2024 od 8314
Podívej se na kontakty na kostře a na relé. Vývají nenápadně zaoxidovány.
-
23.5.2024 od OLLDR
ahoj stejnej problém sem měl u Varty na DRku uklepanej kontakt v baterie...
Doplněno:
Čau, taky varta. Nejspíš baterka "ok" protože když jsem ji vyndával a začal povolovat - tak motorka začala blikat a cvakat relé.. Takže jsem očistil + - na kabelech i na baterce zkusím dobít a uvidíme co bude dělat.. Musím říct že ty oka vypadali docela špatně takže bych tomu věřil že to bude tím :) Jen prostě nechápu že ráno nic, za půl hoďky nic. Odpoledne přijdu a motorka zase svítí. Udělal jsem si oběd a že na to půjdu a motka zase mrtvá :D než jsem rozebral kryty tak se kontrolky zase rozsvítili, ale při zmáčknutí startu cvak a zase tma.. Po očištění a vrácení baterka měla 11.9V (nechal jsem zaplej klíček a svítila, holt jsem zapoměl :D ) ale motorka nastartovala v pohodě. tak dobiju a uvidíme
24.5.2024 od Dexolus
-
10.3.2025 od IsaiahJames
Ik begrijp uw fout. Maar ik weet niet hoe ik het moet oplossen. (Drift Boss)