globalmoto_duben_nolan




Laděný výfuk na horneta

Odpovědí (2)
  • 0

    6.9.2023 od ja1

    Bez změření suplerou to nezjistis

    Doplnit odpověď

  • 0

    12.9.2023 od LLEASS

    Mrkni na

    https://www.policie....lnicni-kontrola.aspx



    Extra se mi líbí odstavec

    b) Policisté služby dopravní policie provádějící kontrolu technického stavu vozidel nedisponují zařízením k určení překročení limitů emisí hluku. O pořízení těchto zařízení se aktuálně neuvažuje, neboť policista může posoudit hlučnost nejprve subjektivně a následně může provést kontrolu hlučnosti ve stanici technické kontroly. Pokud vozidlo překračuje limity hlučnosti, ve většině případů bývá důvodem závada ve výfukovém systému (např. upadlý tlumič výfuku nebo demontované přepážky výfuku) nebo instalace nehomologované části výfukového systému. Obě tyto závady jsou klasifikovány jako závady technického stavu, které jsou důvodem k omezení nebo odnětí technické způsobilosti vozidla.

    Ad 4)

    Nemá-li policista služby dopravní policie při provádění technické silniční kontroly na místě k dispozici zařízení, kterým by mohl prokázat porušení právní normy, a jsou-li důvodné pochybnosti o technické způsobilosti vozidla, ve všech uvedených případech lze provést technickou prohlídku ve stanici technické kontroly, jejíž výsledek je zaznamenán v závazném protokolu.

    venkovní hluk den (6:00-22:00) noc (22:00-6:00)
    základní limit – pro hluk jiný, 50 dB 40 dB
    pro hluk ze silniční dopravy 55 dB 45 dB
    pro hluk z železniční dopravy 55 dB 50 dB
    pro hluk z hlavních silnic 60 dB 50 dB

    Hluk všechny ve městech i na vesnicích akorát sere. Nebuď kokot , buď in . Namontuj si odpovídající tichý tlumič a nešiř nenávist, hnus a násilí.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist