Killswitch a plameny z výfuku

  • 0

    12.6.2023 od Vitekkum

    Nedávno jsem objevil nějaký trick.když použiju pří jízdě killswitch tak to zastřeli z výfuku Jak moc asi škodí když pří jízdě budu používat killswitch aby to střilalo z výfuku, zatím jsem to nezkoušel a pravě se chci zeptat, když to udělám jen párkrát tak jestli se něco škodí popřípadě čemu

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    13.6.2023 od t_freedom

    ...je to super...motoru to naopak prospívá... plameny z výfuku byly vždy znakem správnýho spalováku

    Doplnit odpověď

  • 0

    13.6.2023 od zimirekm

    Super napad, jak neco znicit. Klidne pri vybuchu nespalene smesy ve vyfuku roztrhes koleno nebo tlumic. Hrozi zniceni katalizatoru. Lambda sonda pujde do kopru. Ohnes ojnici, pripadne zlomis ventil. a dalsi super veci. Jen pokracuj, jsi adept na Darwinovu cenu. Drzim palce.

    Doplněno:

    No myslím že EX ventily pujdou do kopru

    3.8.2023 od sapphire

    Hlavně ta ohnutá ojnice a zlomený ventil, to už je hodně přitažené za vlasy. Akorát to nejspíš nedělá úplně dobře tlumícímu materiálu v tlumiči výfuku (pokud ho obsahuje), skelné vatě.

    15.6.2023 od Maxipes_Fík

    To sis trochu zapřeháněl, ne? Než mi úplně prorezavěla trubka od AIS ventilu k hlavě a byl jsem nucen to u hlavy zaslepit, tak to střílelo do výfuku tak, že to byly rány jako z kanónu a nic se nezničilo. Tím ale nikoho nenabádám, aby střílel z výfuku schválně.

    15.6.2023 od Maxipes_Fík

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist