bmw_r1300gs_cartec




Nejdou blinkry

Odpovědí (5)
  • 0

    27.5.2020 od Dawes

    Ahoj,
    pokud není elektřina po zapnutí klíčku na žádné straně blinkrové pojistky, hledal bych problém ve světle, kde je propojení mnoha svazků. V lepším případě bude jen nějaký z konektorů vypadlý, moc zoxidovaný nebo jinak pokažený. Taky se mi vloni stalo, že se mi přehryzal kabelový svazek co vede do světla od relátek pod sedlem o ten návarek se zámkem řízení. Motorka sice jela, ale elektrika dělala nepochopitelný věci. Tak mrkni na stav svazků.
    Ostatní elektrika "po zapnutí klíčku" jde? Brzdová světla, palivové čerpadlo, osvětlení...
    Dawes

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2020 od bodypetr

    Přesně jak píše Dawes,ještě bych doplnil kouknout pod desku pojistek jestli není zlomený drat v krátkém svazku do světla,nebo vytlačený konektor z desky pojistek.No a pak už snad jen zkontrolovat kabelový svazekv místě ohybu na krku řízení,já tam našel zaizolované rozbočení u kterého teda nemůžu tvrdit že není bastlem předešlého majitele.Ale bylo to secvakáno mosazným plechem a tvářilo se to docela fabricky.Mël jsem v tomto místě upadlý drát.

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2020 od badyXV

    Zkus ještě se podívat na relé mne někdy blbne drat tam

    Doplnit odpověď

  • 0

    27.5.2020 od vajdi217

    Jo, jak píšou kluci - jít po drátech a zkontrolovat ty svazky v předním světle, já jsem tam měl i nějaký dodělávaný pojistky od předešlýho majitele. No a pak ještě najít relé( to už si nepamatuju kde bylo ) a zkusit jak drží kontakty. Jednou mi totiž vyplivlo startovací relé tak že se uvolnila spodní deska s konektory a vevnitř už to pak nespínalo.
    Každopádně tahle práce je hledání v kupce sena, tak hodně štěstí

    Doplnit odpověď

  • 0

    26.8.2020 od Virago_750

    Mám stejný problém,minulý týden mi vyhorel regulátor , včera výměna , motorka jede jen, nejdou blinkry ,klakson , světla přední zadní jdou, nevíte kde může být problém? Navíc předchozí majitel trošku kutil.. žárovky prasklé nejsou,

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist