bmw_r1300gs_cartec




nedobíjí

  • 0

    26.4.2020 od rteprapšak

    Ahoj kamarádi,po čem bych měl jít.Motorka jede jako ďas,ale jen ve vysokých otáčkách.Tam i dobíjí.Jakmile ale uberu,začne chcípat,a na volnoběh začne žrát baterii až chcípne.Při zasunutém klíčku,baterii stále snižuje kapacitu až ji vycucne.Jakmile klíček vytáhnu baterie se začne okamžitě vzpamatovávat.Prosím o rady opravdu k věci.Takové to,asi někde zkrat a pod.to vím taky.
    Díky Petr Lén

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    27.4.2020 od libor600

    zkontroluj polarizaci dynama, do r.v. 1967 byl ukostřen ´plus pol a později minus pol. na dynamu máš štítek, kde ukostření vyznačeno. Dej tam Vape a máš pokoj

    Doplněno:

    díky za zprávu,origo dobíjecí relé už tam neni,je tam taková ta hrůza co se dávala pod nádrž.Kostru mám +,ale zkoušel jsem i mínus a chová se to stejně.O vape jsem nepřemýšlel ,myslím že to bude řešitelné i jinak.Ale díky.

    27.4.2020 od rteprapšak

    Doplnit odpověď

  • 0

    28.4.2020 od ja1

    dobijeci relé v coudu

    Doplněno:

    dnes jsem zjistil,(motorka nenastartovaná,jen zastrčený klíček)že jak se sepne na zapalování jedno nebo druhé kladívko,začne to žrát baterii.To je ten problém.Ale co s tím???????

    28.4.2020 od rteprapšak

    Doplnit odpověď

  • 0

    30.4.2020 od vajdi217

    Čoveče zvláštní závada. Asi bych šel tím stylem, že bych prohlídl ty kladívka, jestli nemůžou nikde zkratovat ( ten pertinax co spojuje i kondenzátor ), no a pak asi zkoušet jednotlivý věci postupně. Kondenzátor, indučka , relé a samozřejmě kabely i ty na svíčku. Každopádně je taková věc vždycky drbačka a jednoznačná rada na to není.

    Doplněno:

    Tak jsem se v to dnes pohrabal,baterie má 6.25V a při zamáčknutém klíčku to spadne postupně na 5,85V.Víc ne.Motorku nastartuju a jezdím.Když ji točím,tak pohoda a když vyřadím,musím přidávat plyn aby nechcípla.Svíčky jsou suché,krásně cihlové.Při spuštěném motoru jsem si sáhl na očko od kondíku co jde ke kladívku a dostal pecky.Má to tak být?????Díky za odpovědi všem

    30.4.2020 od rteprapšak

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist