globalmoto_duben_nolan




Startovanie

  • 0

    18.5.2019 od Kamikaze1

    Chlapi pomôžte prosím. Mám Kawasaki ZX-6R Ninja rok 2002 tri mesiace. Bolo všetko v poriadku. No teraz ju nemôžem dostať do otáčok na voľnobeh. Pomáham so siticom no dostanem ku bud na vysoké otáčky, alebo na nízke 1000otacok. Pri zaradení jednotky mi zdochne. A pri vysokých otáčkach je šialený rozbeh. Pomôžte prosím som amatér. ĎAKUJEM CHLAPI.

    Doplněno:

    Chlapi prosím poraďte mi prosím

    21.5.2019 od Kamikaze1

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 1

    22.5.2019 od Bert11

    Zkus nejdřív svíčky, a sleduj při jejich výměně, která je zasraná a která dobrá. Pak vzduchový filtr. A pokud to nebude tímto, budou ucpaný karburátory, nebo mě ještě napadlo benzínové čerpadlo!?

    Doplnit odpověď

  • 0

    11.6.2019 od Tom-Esh

    Karbece si uděláš doma, jestli si zručnejší, ale pokud nejsi mechanik, tak už je neseřídíš. Na to je dobrý myslet
    Jo a vzducháč si radši rovnou kup, pokud nevíš jak dlouho tam byl ten před tim, páč se ti může stát, že se ti při omejvání rozsype uplněuplně na prach (jako mě )

    Doplnit odpověď

  • 0

    11.7.2019 od JirkaN

    Podobně se mi začala chovat na jaře po zimě. Sice jsem dal na podzim nový benzín, ale ty babišovi sračky se tam asi přece jen usadily. Karburátory ven, vymýt v ultrzvukové myčce a pak to šlo-na místě. Ale jakmile jsem vyjel a přidal, tak se začala dusit - vypadá to na relé benzínové pumpy, ještě jsem se k tomu nedostal.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist