globalmoto_duben_nolan




Po vybrati baterky svieti servis

  • 0

    21.3.2019 od vajlo22

    Ahoj.
    Včera som vybral baterku z motorky a dal ju nabiť. Keď som ju dnes založil naspäť, na počítači mi začal pred štartom svietiť nápis SERVIS. Viete mi prosim poradiť ako to odtiaľ odstrániť? To, že sa to môže stať po vybratí batérie, som sa dočítal až teraz v manuále. No ako to odtial odstrániť som sa nedočítal.
    Viete mi prosím poradiť? Ako toto riešite v zime? Ja mam garáž kde býva aj -4 a teda nechávať baterku v motorke by asi bola hlúposť.
    Ďakujem.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 1
  • 0

    23.3.2019 od durinkos

    Odstranis to len cez diagnostiku. Ja mam celu zimu baterku v moto a nabijam ju cez zasuvku nabijackou optimate 4. Aj ked potrebujem baterku vytiahnut tak si potom ten servis vymazem nakolko mam s cim.

    Doplnit odpověď

  • 0

    25.3.2019 od Kov

    Mně se rozsvítil nápis při najetí 30-ti tisíc. Servis mi udělal poctivě známý, ale nápis zůstal svítit. A tak svítí už dalších 5 tisíc km a ještě asi dlouho bude, protože nemám v dosahu nikoho známého, kdo by mi to smáznul.

    Doplněno:

    No ked bude lepsie pocko tak byvam nedaleko...

    26.3.2019 od durinkos

    Doplnit odpověď

  • -1

    16.4.2019 od hayabusapavson

    smázneš to jen diagnostikou,většina bmw se ti rozvítí po 1 roce,nebo po nastavené výměně oleje,když vyndáš baterku tak je to vždy,nic si z toho nedělej,nic se neděje,kup si na příště udržovák napětí dej ho tam na tvrdo a dobíjej tak.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist