globalmoto_duben_nolan




Nastavení RevTech DFO

  • 0

    27.2.2019 od To-ma-s

    Chtěl bych Vás touto cestou poprosit o pomoc. Mám HD FatBoy r.v. 2003, na motorce měl pán přede mnou hrozně řvoucí výfuky myslím, že Samson, ty jsem dal pryč a koupil Screaming Eagle (takové ty co vypadají jak originální), ale pod sedlem je nějaká krabička REVTECH DFO, a nevím, zda by se neměla nějak nastavit na tyto výfuky (v létě jsem na tom jezdil a přišlo mi, že to nějak dost žere benzín, kontroloval jsem svíčky, a byli takové černé). Nevíte, kdo by to dokázal nastavit, nebo neexistuje nějaký návod, jak to nastavit doma, nebo nebylo by lepší to odmontovat? Nerozumím tomu, a nerad bych, abych něco zanedbal. Za jakékoli info děkuji.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    27.2.2019 od Rooks

    Ahoj
    Zkus tohle princip bude stejný....


    Pavel

    Doplněno:

    No, na tohle video jsem koukal. To jak nastavit zelenou asi bych chápal, to je na volnoběh, ale ty ostatní nevím, neumím anglicky, takže videu nerozumím:(

    27.2.2019 od To-ma-s

    Určitě to tam nech a nastav, nové výfuky mají horší průchodnost než ty co tam byly, jinak řečeno výměnou máš bohatší směs.

    27.2.2019 od Rooks

    Doplnit odpověď

  • 0

    9.11.2023 od grahaam

    Dobrý den! Pokud chcete vědět o nejlepší službě pro sportovní sázení, je to určitě přejít na tipsportaplikace . Na této stránce hraji už dlouho a pokaždé se přesvědčím o její spolehlivosti a profesionalitě. Pokud hledáte místo, kde si můžete vsadit na sport a být si jisti výsledkem, pak je volba jasná! Pokud nevíte, jak se zaregistrovat, na stránkách je vám vše jasné.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist