Těsnění kufrů

• 0

27.11.2017 od OldCrow

Zdravím všechny. Nikde v nabídce prodejců ND jsem nenašel těsnění - gumu na kufry Hondy Deauville 650. Nemohl by mi někdo poradit, čím se dá originální gumové těsnění nahradit? Jedná se o těsnění, které je dokola obou kufrů a těsní celé víko. Dík za odpovědi.

Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 1

27.11.2017 od kelíj

Ahoj, zkus stránky www.partsdepot.cz Jsou k sehnání, jedna asi za 900Kč . Veškeré náhražky jsou k ničemu, naopak hrozí poškození víka, pokud použiješ něco silnějšího.

Doplněno:

Č. 25, skutečně se jedná o těsnění mezi pevnou části a víkem kufrů. Pod víkem směrem ven žádné další těsnění není.

7.1.2018 od OldCrow

No já myslím, že je to ono, že tam jiné těsnění není. Já mám deauville nt700v, a tam to tak je. Teda tam je víko z jednoho kusu a těsnění je na pevné části motocyklu. Taky jsem ho měnil.

27.11.2017 od kelíj

Ten díl č. 25, o kterém píšeš je na víko zevnitř dvou dílů, které se vyklápí ( se mi jeví ). Já bych chtěl nahradit těsnění do pevné části kufrů, aby nezatékala voda. Ještě jsem neměl celé víko, co se otevírá rozebrané, tak nevím. Myslíš, že ta 25 je skutečně mezi pevnou část a otevírací část? Viz můj obrázek - doplnil jsem

27.11.2017 od OldCrow

Doplnit odpověď

• 0

27.11.2017 od 171hanz

Ahoj,nevím jaký profil má to těsnění,ale co zkusit něco z technické gumy(třeba: http://www.guma.cz/ ) ,maj tam různé profily. nebo jestli je to do drážky,tak třeba kulatou mechovou gumu v metráži...

Doplnit odpověď

• 0

4.12.2017 od Rudolf

Nebo jako druhovýrobu můžeš zkusit něco z nabídky firmy GUMEX (www.gumex.cz ).

Doplnit odpověď

Otázka je již vyřešena.

TOPlist