bmw_r1300gs_cartec




chromové kryty výfuku, jak sundat

  • 0

    24.4.2016 od Huxley

    Ahoj, prosím o informaci jak sundat první horní díl chromového krytu výfuku? Povolil jsem dva šrouby na svorkách, jeden u motoru a druhý na knci prvního dílu (před začátkem druhého dílu), ale chromový kryt nejde ani tak sundat, jako by ještě na něčem držel... Prosím o radu, jestli fakt na něčem drží či proč nejde sundat. Trubky výfuku jsou asi pod koncem prvního chromové krytu trochu vařené a je zde dírka, kterou potřebuji zazáplatovat.
    Díky za info, Pavel.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    25.4.2016 od kubacech

    Tady můžeš zkusit z obrázku usoudit kde tam drží jaký spoj.
    Pokud víš jistě že máš vše povolené a přesto to někde drží a nejde to povolit, tak bude třeba zkusit to větší silou Případně pomalu nějak rozhýbat tam a zpět ať se to postupně uvolní

    Doplnit odpověď

  • 0

    25.4.2016 od TesVlad

    Ja sem. Chtěl taky to sundat při cestě lehkého customu ale nakonec to skončilo stejně omotane termoizolační textilií na výfuky. A měl sem stejný problém to sundat. A bylo to tak pevné i silou sem to zkoušel a ani 1mm se to nehlo kamkoliv.

    Doplnit odpověď

  • 0

    5.5.2016 od AloisNowak

    Ano, taky se mi to nepodařilo sundat. Ale teď mám homologované laďáky BSM. Kryty tam zůstaly.

    Doplnit odpověď

  • 0

    2.1.2019 od Aleš_R

    Tak hlavně ne silou. Ty horní kryty vymyslel japonskej debil. Sice povolíš objímku, ale v zadní čísti jsou ještě šrouby ale k nim se nedostaneš - ten další kryt je totiž přivařenej. Řešil jsem totéž teď před vánocemi. I proto je to na té sestavě kresleno jako jeden kus.
    Sice jde už o starší dotaz, ale asi to bude stále někdo zkoušet, třeba mu to pomůže

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist