globalmoto_duben_nolan




Vyhrajte vyklápěčku LS2 Valiant II v ceně 8 999,-

Co byste řekli, kdyby k vám ježíšek letos přišel o něco dřív? Přitom stačí tak málo - odpovědět na otázku, mít štěstí ve slosování a za vašimi dveřmi se může objevit „ježíšek“ se zbrusu novou vyklápěcí přilbou, která patří téměř na úplný vrchol nabídky značky LS2.

Valiant II je oblíbená a dá se říct už i časem prověřená přilba španělské značky LS2. Historie samotného Valiantu sahá až do roku 2017, nejde ale přitom mluvit o nějaké zastaralé koncepci. LS2 totiž pro sezónu 2020 připravila druhou generaci, která má ale ve finále s tou první společné tak akorát jméno. Mezigeneračně se totiž zmenšoval a odlehčoval překlápěcí mechanismus, díky tomu vznikla vlastně úplně nová skořepina, která se vyrábí ve dvou velikostech z materiálu KPA. Pod tímto názvem se ukrývá patentovaná kompozitní směs aramidových nanovláken a špičkových polymerů, která stojí i za solidní hmotností 1650 +/- 50 gramů. No, a když už se dělala nová skořepina, vymyslelo se také jiné účinnější větrání se dvěma vstupními vrchními otvory doplněnými o dva výstupní.

Optimální proud vzduchu podporuje také speciálně tvarovaná EPS výstelka s rozdílnou hustotou krytá kompletně vyjímatelným interiérem. Díky tomu, že ho můžete vyjmout, jde jednoduše vyprat, navíc je prodyšný, antibakteriální a je připravený pro použití interkomu LRP3. Uživatelský komfort kromě samotného interiéru zvyšuje také vysouvací sluneční clona a také samotné „velké“ plexi, které je jednak jednoduše vyjímatelné, potom odolné proti poškrábání, UV záření a také by se nemělo mlžit. S tím navíc pomáhá fólie Pinlock MaxVision, která je součástí balení. Další život zpříjemňující vlastností je samotné zapínání, které je řešené odolnou ocelovou rychlosponou, samotné řemínky jsou přitom zesílené.

Tahle přilba díky svému překlápěcímu mechanizmu spojuje vlastně dvě přilby do jedné. Buď jí můžete vozit jako plnohodnotnou integrální přilbu, nebo její bradovou část překlopíte dozadu a máte z ní otevřenou jetku. V obou případech s ní můžete navíc jezdit naprosto legálně, protože přilba je homologovaná pro obojí použití. Na stránkách dovozce firmy ASP Group ji najdete od 8 799,- v jednobarevných variantách až po 9 599,-, za které dostanete nejnovější grafické provedení. Úplně nejlepší ale bude zkusit štěstí a Valiant II v provedení CITIUS Gloss White Blue vyhrát v soutěži. Tak do toho a hodně štěstí!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik barevných variant přilby Valiant II najdete na stránkách www.ls2.cz?
    • 10
    • 15
    • 18

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist