husqvarna_svartpilen_801_2




Vyhrajte poukaz do MotoZemě v hodnotě 3000 Kč

Nové rukavice, nepromok, nebo třeba olej či přední guma? V půlce rozjeté motocyklové sezóny je každý nečekaný výdaj nepříjemný a může celé léto zkazit. Ne však, když vás v kapse hřeje poukaz na tři tisíce do MotoZemě!

Občas můžete chtít nakupovat nejen proto, že musíte. V MotoZemi třeba teď právě probíhá velký letní výprodej, kdy spoustu věcí pořídíte za ještě zajímavější ceny než dříve. Výdaj, s kterým jste nepočítali, ale nechte tam ty džíny, brýle, helmu či rukavice, když sleva jde do tisíců… Zkrátka za co utratit poukaz na 3000 Kč, to v MotoZemi nebudete zjišťovat dlouho. Ale to je o tomhle motoshopu, který kombinuje e-shop s trojicí kamenných prodejen, známá věc. Tady vás na motorku obléknou od hlavy po nohy, k tomu vám přidají spoustu doplňků, a jestli zrovna potřebujete dopřát údržbu či úpravu svému stroji, tak jste tady také na správné adrese. A to už pořádně dlouho. Jak vlastně? O tom je dnešní otázka. Odpověď si můžete tipnout, anebo kouknout na web MotoZemě, kde si ji jednoduše přečtete. A potom si už jenom držte palce, ať vylosujeme právě vás!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdy byla založena firma MotoZem?
    • 1999
    • 2009
    • 2019

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):
Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist