globalmoto_duben_nolan




Vyhrajte bundu na léto od RSA

Zhruba za měsíc začne oficiálně léto, nejvyšší čas se na něj připravit. Někdo to neřeší a jezdí v tričku a v sandálech (zřejmě ještě nezažil pořádný silniční lišej), ti svědomitější se potí v motorkářském oblečení. A pak je tady ještě třetí skupina - ti chytří, kdo jezdí v letním prodyšném moto oblečení. Nyní k nim můžete patřit i vy.

MotoZem totiž do soutěže věnovala bundu RSA Guff v populární fluo žluté barvě. K ušití bundy posloužil měkký polyamidový 3D air-mash a polyester 600D, který je odolný vůči prodření. Prodyšná je i podšívka ze síťoviny a nechybí ani bezpečnostní prvky ve formě loketních, ramenních a zádového chrániče. Dvě vnější a jedna vnitřní kapsa je klasika, dalšími praktickými prvky jsou příjemný materiál kolem krku, prvky upravující šířku bundy a rukávů nebo prodloužený zadní díl. Normálně byste za ní dali necelých dva a půl tisíce korun, pokud ale správně odpovíte na otázku a vylosujeme vás, budete ji mít zadarmo.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Na kolika místech můžete využít osobní odběr zboží zakoupeného v e-shopu Motozem?
    • 5
    • 11
    • 17

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist