yamaha_demo_tour




Soutěžíme o poukaz do MotoZemě v hodnotě 3000 Kč

Začátek motocyklové sezóny může kromě pozitivních dojmů přinášet i nepříjemná překvapení, když zjistíme, že nám něco chybí, něco se rozbilo, něco jsme vlastně na podzim chtěli vyřešit a nestihli to, případně že by se nám hodila nějaká výbava. V MotoZemi bude moci jeden z vás svoje trable vyřešit o dost levněji.

MotoZem, to není jenom běžný motorkářský e-shop. Zaprvé kvůli šíři svého sortimentu, kdy zde dokáží obléknout od hlavy k patě vás i vaši motorku, a to prostřednictvím zboží mnoha značek, zadruhé kvůli již pěti kamenným prodejnám v Česku i na Slovensku a zatřetí kvůli akcím, které pro své zákazníky – a nejen pro ně – pořádá. Jednou z nich je tradiční jarní MotoZem vyjížďka, konaná ve stejný den v rámci všech prodejen, tedy v Dobré, Čestlicích, Modřicích, Plzni i slovenském Senci. Každé město bude mít své slavnostní zahájení, kde se účastníci budou moci těšit na poutavý doprovodný program, dobrou hudbu nebo atraktivní kaskadérskou show. Tato událost bývá tradičně skvělou příležitostí nejen na zahájení sezóny, ale i možností setkání příznivců jedné stopy a prožití parádního dne s rodinou a přáteli. Všichni účastníci dostanou také památeční samolepky a budou mít k dispozici bohaté občerstvení. Navíc pro ty, kteří touží po soutěžení a výhře zajímavých cen, bude připravená tombola. My si v souvislosti s jarní MotoZem vyjížďkou také zasoutěžíme a vítěz si odnese poukaz na 3000 Kč na nákup jakéhokoli zboží v MotoZemi!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdy se koná letošní jarní MotoZem vyjížďka na všech pěti prodejnách?
    • 13. května 2023
    • 13. srpna 2023
    • 13. prosince 2023

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist