globalmoto_duben_nolan




Soutěž o stylový motobatoh Velomacchi

Pokud americkou značku Velomacchi neznáte, nic si z toho nedělejte. Je na našem trhu nová, její produkty začala doslova před pár týdny dovážet pražská společnost MAXRPM. Velomacchi se zaměřuje především na vychytané batohy a tašky pro použití na motocyklu a vy teď můžete jeden takový šikovný batoh vyhrát!

Mohlo by se zdát, že v oblasti batohů už není moc co vymýšlet, ale opak je pravdou a produkty Velomacchi jsou toho důkazem. Dokáží v sobě skloubit cool vzhled s požadavky, které motorkář na své zavazadlo má, tedy dokonalé padnutí k tělu, odolnost proti povětrnostním vlivům a také proti oděru.

Velomacchi ovšem nejsou jen batohy. Od téhle značky si můžete pořídit také obaly na notebooky, tablety a jinou elektroniku, které je ochrání proti nárazům, když se náhodou věci při jízdě na motorce začnou odvíjet špatným směrem. Dalšími produkty je řada tašek a válců na nářadí, která jsou opět vodotěsná a velmi odolná a kromě vercajku v nich můžete uschovávat vlastně vše, u čeho potřebujete, aby to zůstalo suché, tedy klidně i doklady nebo opět elektronické věci. V neposlední řadě si od Velomacchi můžete pořídit i stylové kožené rukavice, které se hodí hlavně na klasiku, kafáče apod.

Nicméně základem programu téhle americké značky jsou prostě batohy, český dovozce firma MAXRPM má v nabídce hned čtyři v objemech od 28 do 50 litrů. Ani ten největší přitom není žádný neforemný pytel, nýbrž do detailu promyšlený bágl, který se dá upevnit na motocykl, nebo si ho můžete hodit na záda a vyrazit na túru.

My se blíže podíváme na asi nejstylovější městský batoh Giro o objemu 35 litrů, který je předmětem dnešní soutěže a který má všechny vychytávky typické pro batohy Velomacchi. Zvenčí působí Giro jako jednoduchý batoh s pouze hlavní kapsou. Jeho zapínání je praktické rolovací, tudy prostě voda neproteče, navíc hlavní kapsa má vlastní voděodolnou vložku. Shora je rolování zajištěno hliníkovou přezkou, kterou můžete použít třeba na uchycení helmy. Kromě hlavní kapsy je tady ještě nenápadná boční, která je přes celý batoh a slouží především pro uložení notebooku, do další, zádové kapsy potom můžete zase vložit hydra-pack.

Vychytané jsou popruhy a vůbec celý systém nošení. Počítá se s tím, že batoh budete dávat na zadní sedátko motocyklu, v tom případě můžete popruhy rychle rozebrat a uložit do zádové kapsy. Přichycení batohu k motocyklu se řeší doplňkovými popruhy, na které jsou připravené přezky. Při běžném nošení na zádech zase oceníte systém rychlého povolování a utahování popruhů ve spodní části, batoh prostě nahodíte a jednoduše a rychle okamžitě přitáhnete přesně tak, aby vám dokonale padl na záda, ať máte oblečené cokoli. Popruhy jsou uprostřed na hrudníku spojeny magnetickým zámkem, jenž by se neměl rozepnout ani v extrémních situacích.

Produkty značky Velomacchi nechtějí cenově soupeřit s levnými batohy a nepřekvapí, že za batoh Giro dáte 4288 Kč. Vy ho teď ale můžete získat zdarma, když správně odpovíte na dvě otázky a budete mít štěstí při losování vítěze.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kde je sídlo značky Velomacchi?
    • na kanadském pobřeží jezera Ontario
    • ve floridském zálivu Tampa Bay
    • na severozápadě USA u řeky Columbia
  • Jaké produkty nepatří do portfolia značky Velomacchi?
    • motocyklové rukavice
    • stylové motokecky
    • odolná pouzdra na elektroniku

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MAXRPM

    Nabízíme rozsáhlou nabídku prověřeného a kvalitního moto vybavení na motorku a to: textilní moto oblečení, kožené kombinézy, kožené moto bundy a kalhoty, moto přilby a helmy na motorku, boty na motorku, moto rukavice, brašny a zavazadla na motorku a ostatní potřeby vhodné pro motorkáře. Naše zku...




TOPlist