husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o skútrovou helmu LS2

A nemusí to být jenom na skútr, otevřená helma přijde vhod třeba i na cruisery a při dojíždění po městě vlastně na čemkoli. Zejména když léto ještě ukáže, kolik tepla v něm zbývá.

Jasně, integrálce se otevřená „džetka“ bezpečností vyrovnat nikdy nemůže, jenomže člověk taky nemůže a nechce pořád jezdit jako v brnění. Zejména když jede na nákup na stopětadvacítkovém skútru. A občas se otevřená helma v domácnosti prostě hodí, ať máte v garáži cokoli. Co když třeba sousedka bude chtít svézt, no ne? Stačí trefit správnou odpověď, mít štěstí při losování a jednu takovou můžete mít doma. Helmu, ne sousedku.

Tou helmou je model OF562 Airflow od španělské značky LS2, u nás dlouhodobě zastupované známou společností ASP Group z Letkova u Plzně. Airflow je základní skútrovou helmou v nabídce, nabízenou v jednobarevném provedení – buď černém, nebo stříbrném. To ale neznamená, že by byla nějak ošizená, pořád se můžete spolehnout na kvalitní zpracování a bezpečnost, potvrzenou nezbytnou homologací. Skořepina je vyrobena z patentovaného vstřikovaného termoplastu HPTT, v ní je vícedílná EPS výstelka a zapínání na mikropřezku je uchycené na zesílených řemíncích. K bezpečnostním prvkům musíme připočítat také reflexní proužek na spodním lemu polstrování helmy, které je antibakteriální, vyjímatelné a pratelné.

Větrání u otevřené helmy nebývá tak zásadní jako u integrálek, ale i tak se OF562 Airflow může pochlubit uzavíratelnými větráčky na vršku. Že vám nebude foukat do obličeje, to zajišťuje velké a rychle vyměnitelné plexi, které je odolné proti poškrábání, navíc patří do nejvyšší optické třídy A, takže nezkresluje výhled. Mezi další výhody téhle helmy patří velice nízká hmotnost 950 +/- 50 gramů, rozsah velikostí od XXS do XXL a vstřícná cenovka pouhých 1899 Kč. Ta se vás ale netýká, pokud se vám podaří v naší soutěži vyhrát!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaké helmy značka LS2 vyrábí?
    • pouze pánské
    • pouze pánské a dámské
    • pánské, dámské i dětské

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist