globalmoto_duben_nolan




Soutěž o sadu stojanů R-Tech

V prosinci už zpravidla mívají zazimováno i ti největší drsňáci. Motorka stojí naleštěná pod plachtou v garáži, ovšem pokud je jen tak opřená o boční stojan, není to úplně ideální. Daleko lepší je, když ji posadíte na přední a zadní motostojan. Že žádné nemáte? Právě teď je můžete vyhrát!

Proč nenechávat motorku na bočním stojanu, ale raději ji odstavit na přední a zadní motostojan, je evidentní. Zaprvé opřená o bočák zabírá nepříjemně hodně místa na šířku, což ve stísněných prostorách, kdy do garáže musíte napasovat ještě sekačku, skútr a auto, může být dosti nepříjemné – a co teprve, když dáváte více motorek vedle sebe. Druhým důvodem je životnost pneumatik, přeci jenom několikaměsíční stání na jednom místě dokáže vykouzlit nepříjemné otlačené plošky, zejména když člověk nekontroluje tlaky a na jaře zjistí, že motorka sedí na ráfcích. Nicméně motostojany nevyužijete jenom při zimní pauze, i přes sezónu se hodí při údržbě, ať už se jedná o mazání řetězu, výměnu pneumatik, brzdových destiček…

Stojany, které teď můžete vyhrát v naší soutěži, pocházejí od značky R-Tech, což je česká náhradních dílů, doplňkového sortimentu a příslušenství kombinující kvalitu a rozumnou cenu, jejíž sortiment najdete v síti prodejen MotoZem. Ta v případě těchto motostojanů činí pouze 2499 Kč, a to za celou sadu předního a zadního stojanu, nikoli každý stojan zvlášť! Stojany jsou vyrobeny z robustního materiálu, mají kolečka na dobrou manipulaci a dají se samozřejmě šířkově nastavit. Ten přední má čepy do spodku přední vidlice, k zadnímu dostanete dvojici adaptérů, takže můžete použít buď plochý pod jakoukoli kyvku, anebo vidličku na instalované rolny. Fajn nabídka za fajn peníze, ale když správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování, přinese vám tyhle stojany letos Ježíšek!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaká je v MotoZemi vánoční garance pro výměnu a vrácení zboží?
    • 1 den
    • 10 dní
    • 100 dní

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist