yamaha_demo_tour




Soutěž o sadu funkčního prádla Street Racer

Kdy jindy nosit funkční prádlo na motorku, než právě teď v létě? Spousta lidí tak činí celoročně, avšak vysoké teploty donutí sundat propocená bavlněná trička i jejich největší zastánce. Jestli váháte, jaké kousky si do šatníku pořídit, tak my vám to usnadníme – teď můžete vyhrát trojdílný set, kde jsou spodky a dvě trička.

Vybrat dneska funkční nebo chcete-li termoprádlo není vůbec jednoduché, protože výrobců, kteří takové oblečení nabízí, je nepočítaně. Jak ale bude fungovat při jízdě na motorce? Sázkou na jistotu je, když si ho koupíte od značky, která se na motorkaření specializuje. To platí i pro českou značku Street Racer, která je pevně spojena se známým řetězcem MotoZem. Street Racer nabízí hned tři druhy funkčního prádla nazvaného Spot a vy můžete vyhrát všechny. Jedná se o tričko s krátkým rukávem, tričko s dlouhým rukávem a dlouhé spodky. Tohle prádlo je vyrobeno z kombinace 65 % nylon, 21 % polyester a 8 % spandex a použitý materiál slibuje výborné termoregulační schopnosti a vynikající prodyšnost, prádlo skvěle odvádí pot a rychle schne. Střih je samozřejmě přiléhavý, trička jsou k dostání ve dvou velikostech (S/M a L/XL), spodky coby S/M, ploché švy vás nikde nebudou dřít a co jednoznačně potěší, je fešácký design, lichotící každé postavě. Je to rozdíl, než když na sobě máte jenom jednobarevný kus hadru… I u funkčního prádla Spot platí, že si značka Street Racer zakládá i na atraktivních cenách, takže za spodky a triko s krátkým rukávem zaplatíte 649 Kč a za triko s dlouhým rukávem 899 Kč. Anebo taky vůbec nic, když zodpovíte na velmi jednoduchou soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaký sortiment naleznete v nabídce firmy MotoZem?
    • kuchyňské spotřebiče
    • moto oblečení, příslušenství a díly
    • vůně a parfémy

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist