yamaha_demo_tour




Soutěž o rukavice Tschul

Tschul je německá značka, jejíž výrobky jsou nejen cenou, ale zejména kvalitou velmi zajímavé. Firma Anila, která provozuje jeden z největších eshopů pro motorkáře www.motozem.cz je výhradními dovozcem této značky do ČR a SK. Vy nyní můžete v soutěži vyhrát jeden pár rukavic Tschul 250 dle vlastního výběru.

Rukavice Tschul 250 jsou vyrobeny z anilinové kůže, která vyniká svou odolností a zároveň pružností. Zajímavý je i jejich ergonomický tvar, který zajistí pohodlí a cit každému jezdci. Má dělený karbonový chránič na kloubech a gumové vyztužení na prstech doplněné větracími otvory. Dobré proudění vzduchu v letních měsících zajistí perforovaná kůže po bocích rukavice.

Na malíčku a dlani je kůže zdvojena a velká manžeta na suchý zip zajistí pohodlné překrytí přes bundu. V nabídce jsou tyto barvy: černo-žluté, černo-červené, černé nebo černo-modré a koupíte je od 1599 Kč. Vítěz soutěže si může vybrat vlastní barevnou kombinaci a velikost.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kde se nachází kamenná prodejna Motozemě?
    • Praha
    • České Budějovice
    • Dobrá u Frýdku-Místku

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist