globalmoto_duben_nolan




Soutěž o produkty Repsol

Server Motorkáři.cz připravil ve spolupráci se společností Fabián - Dobříš soutěž, ve které můžete vyhrát oleje a další produkty značky Repsol. Do slosování vás dostane správná odpověď na otázku.

Nový shop

Firma Fabián - Dobříš jediný oficiální dovozce olejů a maziv Repsol pro Českou republiku, spustila nový e-shop pro produkty Repsol, který najdete na adrese: www.oleje-repsol.cz . Při této příležitosti připravila pro naše čtenáře soutěž o 4 litry oleje REPSOL moto sintetico 10W40 a REPSOL moto chain + cleaner polish.

Dovozce garantuje veškeré zboží na e-shopu skladem s dodáním do 24 hodin.

O značce Repsol

Logo Repsol je dobře známé všem sportovním fanouškům - spolupráce mezi Honda Racing Corporation (HRC) a Repsolem je vůbec nejdelším spojením mezi sponzorem a výrobcem v historii šampionátu. Za poslední roky závodění v královské kubatuře přinesla celkem 10 titulů mistra světa v soutěži jednotlivců, 124 vítězství a 338 umístění na stupních vítězů v závodech seriálu Grand Prix. Tým Repsol Honda také získal v soutěži týmů, jenž byla poprvé vyhlášena v roce 2002, celkem šest triumfů.
V současné době jsou hlavními tvářemi týmu Španělé Marc Márquez a Dani Pedroza, v letech minulých se do společné historie Repsolu a Hondy zapsali mistři světa Mick Doohan (1997), Alex Criville (1999), Valentino Rossi (2003), Nicky Hayden (2006) Casey Stoner (2011). V barvách Repsolu ale jezdí také trialové hvězdy týmu Montesa Honda, Toni Bou a Takahisa Fujinami.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik let již trvá spolupráce mezi REPSOLEM a HONDOU v MotoGP?
    • 18
    • 20
    • 25

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • BETA Fabián

    Oficiální dovozce produktu REPSOL pro ČR,oleje a maziva.Oleje mistrů světa. Oficiální dovozce motocyklů Beta pro ČR.




TOPlist