yamaha_demo_tour




Soutěž o přilbu LS2 FF397 Vector Podium

Těžko si lze pro výrobce přileb představit lepší vizitku, než když se na její produkty spolehnou jezdci seriálu MotoGP. Španělská značka v letošní sezóně dodává přilby hned několika závodníkům, mezi které teď patří i Hector Barbera. Český dovozce přileb LS2 věnoval při této příležitosti jednu přilbu Vecto Podium do soutěže, a vy máte šanci ji získat za jednu správnou odpověď.

Kromě Hectora Barbery, jezdícího se startovním číslem 8 za tým Reale Avintia Racing na Ducati Desmosedici, můžete ve třídě MotoGP pravidelně vídat přilbu značky LS2 také na hlavě Lorise Baze # 76 ze stejné stáje. V kategorii Moto 2 jí obléká Isaac Viñales # 32 ze Stop & Go Racing Teamu. Všichni tři používají model LS2 FF323 Arrow EVO.

V naší soutěži hrajeme o integrální přilbu F397 Vector Podium se sklolaminátovou skořepinou a vestavěnou sluneční clonou, která je určena pro cestovní a sportovní motocykly. Přilba je vybavena vyjímatelným polykarbonátovým plexi s úpravou proti poškrábání a mlžení, účinným ventilačním systémem Dynamic Flow-­through Ventilation s uzavíratelnými vstupy, nosním deflektorem a antialergickým interiérem, který lze vyjmout a prát. Zapínání řemínku je řešeno mikrometrickou rychlopřezkou. Přilbu LS2 Vector Podium můžete získat, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolikátou sezónu jede Loris Baz ve třídě MotoGP
    • První
    • Druhou
    • Třetí

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist