globalmoto_duben_nolan




Soutěž o otevřenou helmu s maskou od značky MT

Máte rádi neotřelé věci a přemýšlíte, že byste si pořídili nějakou dobře odvětranou helmu na léto? Pojďte si s námi zasoutěžit o helmu od španělské značky MT, s níž určitě v davu nezapadnete!

Španělská značka MT Helmets byla založena již v roce 1968, takže toho o výrobě helem ví opravdu hodně. U nás její produkty můžete sehnat třeba v síti prodejen MotoZem a právě s MotoZemí budeme o jedno „emtéčko“ soutěžit. A jelikož jsou helmy MT proslulé svými atraktivními designy, bude to helma, kterou určitě nepřehlédnete.

Celým názvem se jmenuje MT Streetfighter SV S Solid A1 a jde o otevřenou modulární helmu, kterou můžete používat i se slunečním štítkem, odnímatelnou bradovou částí nebo obojím naráz, takže máte hned několik možností, jak bude helma vypadat. Do úplného vedra a třeba na skútr si necháte pěkně luftovat obličej, pokud pojedete někam dál, nebo se ochladí, nacvaknete masku… V helmě máte i výsuvné plexi, nepotřebujete tak dodatečné brýle. Že se jedná o helmu vyrobenou především do teplého počasí (jiné snad ve Španělsku ani nemají), to potvrzuje i větrání formou velkoplošných zamřížovaných otvorů. Přitom pozor, tahle helma plní nejnovější normu ECE 22-06! Skořepinu má vyrobenou z nárazuvzdorného polymeru, polystyrenová EPS výstelka má různou hustotu a zapínání je řešeno pohodlně mikropřezkou. Přilba váží 1500 gramů a má i odnímatelné a pratelné lícnice. K dispozici je v širokém spektru velikostí od XS po 2XL a dělá se i v zajímavé stříbrné barvě, my teď soutěžíme o matnou černou, která je pořádně drsňácká. Na MotoZemi ji můžete mít za hodně zajímavých 3064 Kč, ovšem pokud budete mít štěstí a ještě správně trefíte odpověď na soutěžní otázku, bude vaše zcela zadarmo!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Při jaké hodnotě objednávky máte v MotoZemi dopravu zdarma?
    • 999 Kč
    • 14 999 Kč
    • 19 999 Kč

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist