yamaha_demo_tour




Soutěž o olej a sprej na řetěz Maxima

Teoreticky je sice pořád ještě léto, ovšem při každé projížďce už máte dojem, že nám datum minimálně o měsíc nesedí a že se konec sezóny již pomalu blíží. Jo, to zase bude: odstavit motorku, vyměnit olej, namazat řetěz… K tomu se vám budou hodit produkty od značky Maxima, které právě můžete vyhrát!

Maxima je americká značka založená již před více než 40 lety a vyrábějící široké portfolio petrolejářských produktů pro různá odvětví, především však pro motocykly a čtyřkolky. Na své stroje u Maximy, v Česku dlouhodobě zastupované západočeskou společností ASP Group, najdete motorové oleje pro dvoutakty i čtyřtakty, převodové oleje, tlumičové oleje, brzdové kapaliny i chemii na údržbu a ošetřování, ať už se jedná o mytí nebo mazání. A nyní můžete od Maximy vyhrát čtyři litry oleje a sprej na řetěz, tedy produkty, které se hodí vlastně vždycky – ať už plánujete v brzké době zazimovat, nebo třeba právě potřebujete udělat servis v půlce sezóny. To tedy je záležitost hlavně toho oleje, sprej na řetěz je potřeba pořád…

Pojďme se oběma produktům, které čekají na vítěze naší soutěže, podívat na zoubky. Sprej na řetěz nese jednoduchý název Maxima Chain Guard, proč také vymýšlet složitosti? Jde o velké půllitrové balení průhledného maziva vyvinutého pro současné výkonné silniční i terénní motocykly, odolávajícího teplotě, vodě i vysokým tlakům. A také odstředivé síle, protože by nemělo odlétávat. Použití je možné samozřejmě na všechny řetězy včetně těsněných O-kroužkových. V krámě byste za tenhle sprej zaplatili 409 Kč. Druhým produktem, který si vítěz naší soutěže odnese, je olej Maxima Premium4 ze závodní série Maxum4 s nejběžnější viskozitou 10W40, a to hned čtyři litrová balení. Tenhle olej je určen pro čtyřdobé motocykly nebo čtyřkolky, má komplexní aditivaci zajišťující vynikající ochranu proti opotřebení, vysokým tlakům, oxidaci, stárnutí i tepelné degradaci a odolává extrémnímu zatížení a vysokým teplotám moderních vysokovýkonných motorů. Splňuje a překračuje specifikace API SG/CC a JASO-MA M/C 4T, a když si jej půjdete koupit, zaplatíte 319 Kč za každý litr. Teď můžete získat jak sprej Chain Guard, tak čtyři litry oleje Premium4 od značky Maxima zcela zdarma, stačí jen správně trefit odpověď na otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V kterém roce byla založena značka Maxima?
    • 1959
    • 1979
    • 2009

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist