globalmoto_duben_nolan




Soutěž o kapsu na stehno RSA

Pod značkou RSA se nevyrábí jenom motocyklové oblečení, ale také doplňky na motorku a nejrůznější zavazadla. Praktickou pomůckou pro převážení všelijakých drobností je kapsa na stehno, kterou firma MotoZem věnovala do naší soutěže. Vy jí máte šanci získat, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku.

MotoZem vyrábí pod vlastní značkou RSA celou řadu zavazadel od kufrů přes textilní a kožené brašny, tankvaky a rolky až po zmíněné kapsy na stehno. Kapsička se hodí na drobnosti, které potřebujete mít pořád u sebe, a z nějakého důvodu se vám nevejdou do kapes u bundy či kombinézy. Můžete do ní uložit doklady, peněženku, mobil, peníze, klíče nebo malou svačinku - využití se vždycky najde. Kapsa z voděodolného materiálu je rozdělena na dvě části, z nichž každá má vlastní zapínání na nepromokavý zip.

K tělu se připevní dvěma pásky - kolem pasu a stehna - přičemž délku obou pásků lze podle potřeby upravit. Kapsa je určena pro maximální obvod pasu 125 cm. O jeden kousek dnes hrajeme, a získat jej můžete když správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Od kterého roku je na trhu značka RSA?
    • 2009
    • 2010
    • 2011

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist