globalmoto_duben_nolan




MR43 rozšiřuje nabídku o značky DMD a Stylmartin. Můžete soutěžit o helmu a boty!

Pražskou společnost MR43, sídlící v Bikecentru Vrbovka, nemusíme dlouze představovat. Tento dovozce exkluzivních motocyklů, jako jsou třeba Norton nebo Brough Superior, má ve svém portfoliu také několik značek stylového oblečení a výbavy pro motorkáře. Nedávno přibyly další dvě, jejíž produkty si najdete i na novém e-shopu MR43. A můžete i vyhrát!

Ponechme teď stranou motocykly a podívejme se na ten zbrusu nový elektronický obchod, který najdete na adrese www.mr43-shop.com. Zde si přijdou na své všichni vyznavači stylů Naked, Café Racer, Scrambler, Tracker, Bobber, Chopper, Vintage a Classic, kteří tady seženou jen to nejlepší od špičkových světových značek.

Americkou značku Blauer (katalog) s více než 80letou historií mají mnozí zafixovanou jako výrobce stylových retro helem, ovšem její portfolio je mnohem širší. Nechybějí oblíbené kevlarové džíny, dobře vypadají různé modely kožených rukavic, které navíc vůbec nejsou drahé, a svým vzhledem dokáží rozhodně zaujmout protektorované softshellové bundy, které oceníte při každodenním používání nejen na motocyklu.

To další zastoupená značka, britská Davida (katalog), je téměř výhradně zaměřená na helmy, resp. na helmy a vše, co s nimi souvisí, tedy i brýle, kožené masky či velké nacvakávací plexištíty. Pod retro vzhledem se ukrývají moderní materiály a špičkové zpracování, přičemž designů je v nabídce tolik, že si musí vybrat prostě každý.

Název Helstons (katalog) vznikl podle jednoho malého jihoanglického městečka, nicméně značka je to francouzská a velmi tradiční. A to nejen délkou své existence přes půl století, ale také nabídkou. Původně vznikla jako speciálka pro café racery, ale na své si u ní přijdou i milovníci scramblerů, bratů, trackerů apod. Dominantní jsou krásné kožené bundy, vybírat můžete i z kevlarových džínsů, kožených bot včetně motokecek, rukavic či různých menších doplňků.

Pokud se o některé české značce dá říci, že „se toho nebojí“, je to určitě pražská firma Kalup. Její potištěné kožené bundy zná díky kontroverzní reklamě kdekdo, ovšem nyní jsou v portfoliu třeba i podobně koncipované kombinézy. Anebo trička. Také tyhle produkty seženete u MR43.

Jak už bylo zmíněno v nadpisu, nabídka na www.mr43-shop.com se nedávno rozšířila ještě o dvě další značky, jichž se společnost MR43 stala letos  reprezentantem pro import do ČR. Tou první je Stylmartin (katalog), italský výrobce motocyklových bot, fungující již od roku 1970. Ten má v nabídce obuv na úplně všechny druhy motocyklů, na novém e-shopu MR43 vzhledem k zaměření hrají prim motokecky, vyšší boty na klasiky a pochopitelně nezaměnitelné červené Continentaly.

Druhou novinkou je opět italská značka, tentokráte však nabízející helmy – DMD (katalog). Ta je sice relativně mladá, ale její specialitou jsou zavřené i otevřené helmy připomínající 70. léta, avšak z naprosto moderních materiálů. Kromě decentních jednobarevných provedení seženete i graficky velmi zajímavé kousky. Zkrátka pro každého něco.

O produkty obou novinek v portfoliu MR43, konkrétně o helmu DMD z řady Handmade v hodnotě 16 000 Kč  a moto tenisky Stymartin v hodnotě 4000 Kč, si teď můžete i zasoutěžit.

Do losování budou zařazeni ti, kdo odpoví správně na otázku: Proč má společnost MR43 v názvu firmy číslo 43? Odpověď lze dohledat mimo jiné na výše zmiňovaném e-shopu. Správnou odpověď zasílejte na e-mail praha@mr43.cz do 6. 3. 2019. Rovněž tak do slosování budou zařazeni ti, kdo navštíví pražský showroom MR43 do uvedeného data, správně odpoví a zanechají e-mailovou adresu.  Navíc všichni, kdo si něco koupí od uvedených značek, získají voucher na 20% slevu. Losování proběhne hned po výstavě Motosalon, a to veřejně na showroomu s živým přenosem na Facebooku ve čtvrtek 7. 3. ve 12:00.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MR43 - Exclusive motorcycle

    Nabízíme motorky značek Norton, Moto Morini, Zontes, UM, Jawa, Vyrus a Brough Superior. Společnost MR43 se zabývá prodejem exkluzivních motorek. Exkluzivní motorky si žádají svoje, třeba luxusní oblečení a helmy. A to všechno pro vás samozřejmě máme. V naší nabídce najdete značky, které nejsou na ...




TOPlist