journeyman_brezen




Kawasaki v Českých Budějovicích již 10 let

Oficiální dealerství motocyklů Kawasaki, skútrů Peugeot a vzorková prodejna oblečení 4SR v Českých Budějovicích odstartovala již svou desátou sezónu a stává se tak jedním z nejstarších a nejstabilnějších dealerství motocyklů Kawasaki v Čechách.

Českobudějovickou firmu SMRŽ MOTO, která je vedená úspěšnými závodníky bratry Smržovými, najdete na známé adrese na Dobrovodské ulici. Zkušební jízdy, fundovaná obsluha v příjemném rodinném prostředí, motocykly skladem a k tomu mnoho oblečení a doplňků. A to není všechno, koupí motocyklu to teprve začíná - radost Vám přinesou věrnostní bonusy včetně servisu o váš stroj v každém období.

Když se podíváme zpátky do historie, najdeme kořeny rodinné firmy v roce 2002. Jejím zakladatelem byl Martin Smrž, otec závodníků Kuby a Matěje Smržových. Po šesti letech vedení obchodu se Martin Smrž začal věnovat projektu Smrž Academy, který je zaměřen na začínající adepty silničních motocyklových závodů, a vedení obchodu převzali Matěj a Kuba. Na přelomu roku 2013/2014 se prodejna přestěhovala takřka za roh na Dobrovodskou ulici. Přesunem se nevyřešil pouze problém stále malého showroomu, ale firma se rozrostla také v oblasti servisu, a to nejen co do prostoru, ale také o služby a to konkrétně o servis automobilů.

Největší část prodejní plochy obsadily pochopitelně motocykly značky Kawasaki a skútry Peugeot, kterých tu je vystavena téměř celá modelová řada. Při výběru vám poradí zkušený šéf prodeje Ing. Petr Jiřík s více než patnáctiletou praxí. K ruce má tři pohledné baby a jak jinak než motorkářky - čekání ve frontě tedy nehrozí. Rozhodnutí před koupí dále usnadní zkušební jízda na vybrané předváděcí motorce. S financováním případně pomůže společnost Essox (Kawasaki Finance), přičemž úvěr lze vyřídit přímo na místě. Bazarové motocykly nejsou dominantou prodejny, ale i v tomto případě si přijdete na chuť.

S pořízením motorky úzce souvisí také nákup výbavy a ani v tomto směru nebudete u SMRŽ MOTO ošizeni. V nabídce je zmíněné oblečení značky 4SR, boty Gearne nebo Forma, či přilby Shark, Schuberth nebo dostupnější THH a Zeus. Nechybí ani spotřební materiál, jako jsou oleje a maziva, pneumatiky, brzdové destičky, filtry, svíčky, žárovky a další věci, nezbytné pro provoz motorky. Veškeré zboží lze na prodejně vyzkoušet, ale objednat si ho můžete i přes přehledný e-shop. Pro stálé zákazníky má firma SMRŽ MOTO připravený věrnostní program se zajímavými slevami.

Potřebné zázemí vašemu motocyklu poskytne kvalitně vybavený servis se zkušeným a pravidelně školeným personálem. Kromě běžných garančních prohlídek a záručního i pozáručního servisu tu provádí opravy motocyklů po havárii včetně renovace poškozených dílů, přezouvání pneumatik, montáž doplňků, lakování, přípravu na STK a další běžné servisní práce. Začátkem každé sezóny můžete na údržbě motorky i materiálu ušetřit při pravidelných servisních kampaních.

V souvislosti s desetiletým výročím značky Kawasaki firma SMRŽ MOTO věnovala do soutěže dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč. Pokud ho chcete získat, stačí správně odpovědět na dvě soutěžní otázky a mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jakých barevných variantách se vyrábí oblíbený cestovní model Kawasaki Versys 1000 model 2017?
    • pouze v černé barvě
    • v černé, zelené a oranžové barvě
    • v zelené a černé barvě
  • Showroom SMRŽ moto se nachází na adrese:
    • Nádražní 206, Č.Budějovice
    • Dobrovodská 206, Č.Budějovice
    • Vrbenská 206, Č.Budějovice

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Související firma
  • SMRŽ auto - moto

    - Autorizovaný prodej a servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek značky Kawasaki - Autorizovaný prodej a servis motocyklů BSA - Autorizovaný prodej a servis motocyklů Fantic - Autorizovaný prodej a servis skútrů Peugeot Motocycles - Oficiální prodejci italských motocyklů TM - Značková prodejna moto...




TOPlist