yamaha_demo_tour




Germas

Začátkem dubna jsme byli na návštěvě u firmy MotoObchod.CZ s.r.o., která nově dováží na český trh německou značku Germas. Zboží Germasu bylo poprvé představeno na jarní výstavě Motocykl v Křižíkově pavilonu E. Nyní jsme se podívali na jejich sortiment trochu blíže a přinášíme vám více informací.

Produky od firmy Germas, která má v Německu 25ti letou tradici se začaly díky firmě MotoObchod.CZ s.r.o. dovážet tento rok také do České republiky. Sortiment zboží je založen na nepromokavém textilním oblečení s membránou, kde všechny modely mají vyndavací teplé vložky a homologované CE protektory. Jedná se tedy hlavně o textilní bundy a kalhoty. Specialitou programu Germasu jsou nadměrné velikosti, kde všechny textilní bundy je možné zakoupit ve velikostech od XS-3XL. Některé modely mají velikost až 8XL, což potěší hlavně motorkáře většího vzrůstu.


Firma nabízí také široký sortiment koženého oblečení, bund, kalhot, rukavic, dále pak nákrčníků, ledviňáků a oblečení do děště.



Zajímavostí je oblečení pro děti, které nabízí jako jedna z mála firem v České republice. To je opatřeno na rukávech a kalhotách zipem a až malý motorkář povyroste je možné bundu zvětšit přibližně o 4 cm. S přicházejícím letním počasím přijde vhod také bunda Air, která má jak CE protektory, tak vyndavací membránu, ale celkově je v parních-letních dnech prodišná.


V nabídce je také oblečení určené speciálně pro motorkářky.


Všechno zboží je možné posléze objednat u některého z dealerů firmy, nebo on-line na webu www.motoobchod.cz, které je následně zasláno na dobírku. V případě objednání špatné velikosti je možné zboží zaslat zpět na výměnu.
Na internetu je v eshopu také nabídka olejů a zámků. Postupně se bude sortiment doplňovat o kufry, tankruksaky, baterie, řetězy a svíčky. V případě dostupnosti je zboží odesláno do třech dnů.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Motoobchod

    Vše pro vaši motorku! Široký sortiment Poradíme s výběrem Doprava zdarma od 99 Kč Věrnostní program Tradice od roku 2004 Kamenná prodejna Praha 4. Přijeďte se k nám podívat! Specialista na helmy, moto oblečení až 12XL, náhradní díly a doplňky na motorku. Vše pro váš stroj na jednom místě....




TOPlist