husqvarna_svartpilen_801_2




Boty Broger pro rok 2022. Inspirované Amerikou, šité v Polsku

Pro sezónu 2022 připravil Broger tři nové modely inspirované americkou kulturou. Kromě výrazného stylu, nejvyšší kvality a komfortu můžete počítat s plnou bezpečností při jízdě.

Každá novinka Broger – Ohio, Montana a Aljaška II je šitá v Polsku s maximálním důrazem na detail. Od samého začátku, od první linie nakreslené designérem snažil se výrobce dosáhnout cíle, kterým je návyková kvalita a styl umožňující uživateli cítit se sám sebou. Inspirací pro vytvoření kolekce byla nevyčerpatelná pokladnice trendů – Spojené státy americké, které mají nesporné zásluhy na vytváření motocyklové kultury. Z těchto zkušeností vznikla značka Broger kombinující motocyklový svět s každodenním životním stylem.

Broger Ohio – glam punková atmosféra

Motocyklové boty Broger Ohio jsou inspirovány stylem glam punk poloviny 70. let. Nejvýznamnější kapelou reprezentující tento styl byla New York Dolls, a v kombinaci s glam rockem zahájila skutečnou hudební lavinu, ze které se objevily hvězdy jako např. Mötley Crüe nebo Guns N 'Roses. Boty Broger Ohio odkazují na tento styl svým střihem a extravagantními detaily. I přes výrazný design je model plně funkční z hlediska pasivní ochrany. Pod silnou hovězí kůží jsou Sas-Tec chrániče na kotnících, vyztužení paty a špičky, a také pěnová stélka Ortholite, která zajišťuje pohodlí nejen při jízdě, ale i při každodenním používání. Funkční zip na vnitřní straně svršku usnadňuje nazouvání a zároveň slouží jako dekorativní prvek. Boty Ohio jsou vyráběny ve dvou barvách – černé (lesklá kůže) a hnědé (textura nubuku).

Broger Aljaška II – kouzlo survivalu

Model Aljaška je inspirován tím, co je samozřejmostí téměř pro každého Američana – přežitím v divočině. Spojené státy americké jsou proslulé extrémně náročnými stezkami, a umění přežití se ve školách vyučuje již od útlého věku. Není se čemu divit – tuto zemi vybudovali právě trappeři a nezlomní osadníci, proto je tam obraz člověka žijícího v blízkosti přírody stále důležitý a ceněný. Boty Aljaška II se vyznačují tvrdým stylem trapperů – ozdobné prvky jsou omezeny na minimum, vše je podřízeno použitelnosti. Jsou vyrobeny z hovězí kůže s matnou texturou. Uvnitř jsou pečlivě ukryté Sas-Tec chrániče na kotnících a vyztužené špičky a paty. Podešev je přizpůsobena jízdě na motocyklu, ale skvěle se bude hodit i pro horskou turistiku. Na vnitřní straně je skrytý zip, který umožňuje nazouvání bot bez nutnosti rozvazování. Vnitřní pěnová stélka Ortholite pohlcující vibrace poskytuje bezkonkurenční komfort. Boty Aljaška jsou vyráběny ve dvou barvách – hnědé a černé.

Broger Montana – lesk extravagance

Model Montana byl vytvořen pro motocyklisty, kteří se nebojí extravagance. Pečlivě připravená, lakovaná kůže připomíná jednu z nejslavnějších bot na světě – Dr Martens 1460. Výrazný styl bude skvělým doplněním designu zakázkového motocyklu nebo cafe-raceru. Pod lesklou kůží se skrývají špičkové bezpečnostní technologie – Sas-Tec chrániče na kotnících, pevné vyztužení na patách a špičkách, jakož i vyztužená podešev. Uvnitř boty je stélka Ortholite, která poskytuje bezkonkurenční pohodlí při chůzi. Díky tomu lze boty používat jak při jízdě na motocyklu, tak i každý den jako zajímavý prvek outfitu. Boty Montana jsou vyráběny ve dvou barvách – černé a vínové.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist