globalmoto_duben_nolan




Motorbike 3/2017

Až vás přestane bavit hypnotizovat ručičku teploměru, která pomalu ale jistě každý den stoupá, ale přece jen úplně komfortní ježdění neslibuje, vezměte do ruky nový MotorBike. Standardní nálož informací ze světa motorek je tu přesně proto, aby trochu zmírnila jarní předstartovní napětí. A co že vás přesně v březnovém čísle čeká?

Testy

Testovací sezonu jsme odstartovali ve velkém stylu už v minulém čísle a éra velkých srovnávacích testů pokračuje. Tentokrát se pod lupu dostala menší cestovní endura, konkrétně BMW F800 GS Adventure, Honda CRF 1000L Africa Twin, Honda Crossrunner, KTM 1050 Adventure, Triumph Tiger 800 XCx a Yamaha Tracer 900. Ring pro tyhle středně těžké váhy je velký a už z obsazení je jasné, že se bude hrát o malé, ale důležité body.

Až zjistíte, jak to tentokrát dopadlo, můžete se s námi podívat na zoubek dvěma ušlechtilým elegánům od Moto Guzzi. Bobber a Roamer jsou sice bráchové spříznění motorem, ale na silnici jsou na první pohled každý sám za sebe, takže si také vysloužily vlastní srovnávací test. K tomu přidáváme zimní bonus v podobě testu quadů Jumbo 850 V-Twin EPS a Gladiator X8 EPS na pásech Camso (Tatou) 4S. A co by to bylo za testovací párty bez šťavnatých italek – na scénu letos vstoupila ambiciózní, sexy roštěnka Ducati Multistrada 950. Bude tahle dostupnější, menší Mulťa nabízet stejné potěšení jako její starší sestra? Pojďte to s námi zkusit odhadnout.

Techmánie

Komunikace a její technologie jsou pro většinu z nás dnes běžnou součástí života. A stávají se postupně i součástí světa motorek, ať už proto, že nám jak prostřednictvím aplikace zprostředkovávají komunikaci, tak nám ve spolupráci s jinými zařízeními mohou výrazně usnadnit život. Proto jsme se rozhodli se na ně podívat zblízka a popsat specifika a rozdíly mezi nimi. Pokud právě vybíráte „mluvítko“, je tenhle test různých komunikátorů přesně pro vás.

A teď pozor - v novém čísle Motorbike začíná nový seriál o okruhovém ježdění a o všem, co k němu patří! Náš okruhový specialista s vámi postupně projde nejdůležitější milníky na cestě začínajícího pilota-okruháře. Pro začátek se dozvíte nejen něco o přípravě a plánování, ale máme pro vás i tipy k výběru oblečení a výbavy, takže můžete svou sezónu začít s užitečnými informacemi a posunout se ve startovním poli hned o několik příček dopředu.

Sport

Této sekci dominuje rozhovor s loňským suverénním mistrem světa v kategorii MotoGP. V něm se můžete dozvědět, jak Marc Márquez vidí nadcházející sezónu, jak hodnotí své soupeře a poodhalíme jeho plány a strategii, která by mu měla pomoci titul udržet. Podobně jsme vyzpovídali i dvojnásobného superbikového šampiona Jonathana Reu a (překvapivě) má stejně odvážná předsevzetí. Mají šanci si svůj cíl obhájit? Jako v každém čísle, i v tomto vydání najdete exkluzivní postřehy našich závodníků Jakuba Kornfeila a Karla Abrahama, kola nové sezóny už se točí na plné obrátky a oba už pilně testují a trénují. Fandy off roadu určitě potěší reportáže ze závodů v motoskijöringu, nevynechali jsme ani speeedway. Zima byla totiž v české kotlině plnotučná, po právu se tak i ledovému a sněhovému závodění dostalo zasloužených podmínek a vy si můžete pěkně v teplíčku přečíst, jak dramatická klání dopadla. Dočkáte se i podrobné zprávy o přípravách v MXGP, představíme vám žhavé kandidáty na titul i divoké karty a pro přehled nahlédnete do závodního itineráře sezóny 2017 tohoto seriálu.

PelMel

Pro soutěživé jedince máme teď extra dvojitou dávku příležitostí, takže je libo tričko, nebo helmu? Stačí jen správně odpovědět. A pokud nevyhrajete, třeba vás alespoň zahřeje cestopis ze Sardinie, některý ze žhavých testů moto výbavy nebo horká příprava sezóny na Masarykově okruhu. A až všechno tohle všechno přečtete, můžeme vám slíbit, že budete zase o pořádný krok k jaru blíž.

Motorbike 3 2017 vychází ve středu 1. března 2017.
Plná, nijak neomezená verze Motorbike, je k dispozici samozřejmě i v elektronické podobě a to na:
www.alza.cz nebo www.floowie.com

Tištěné předplatné je možné objednat prostřednictvím e-mailu: predplatne@motorbike-czech.cz. Neuteče vám tak už žádné číslo Motorbike.
Více informací na: http://www.motorbike-czech.cz nebo na https://www.facebook.com/motorbike.cz
Cena: 89,- Kč

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist