globalmoto_kveten




Motocykl 8/2015

V novém čísle Motocyklu přinášíme největší srovnávací test nejrychlejších superbiků současnosti a poradíme i s výběrem pneumatik na cestovní enduro. Připravili jsme pro vás ale samozřejmě celou řadu dalších testů, rozhovorů a reportáží

Sedm nejlepších superbiků jsme vzali na okruh, abychom zjistili, který je nejrychlejší. Přesná měření a několikadenní práce mezinárodního týmu přinesly jasné a objektivní pořadí. Víme, který je první a který poslední.

Prázdniny jsou v plném proudu a řada z vás vyrazí na dovolenou, proto jsme se věnovali srovnávacímu testu pneumatik na cestovní endura. Přesně popisujeme jejich slabé a silné stránky na suchu i na mokru. Pro všechny enduráky, kteří na sobě pracují, jsme ve spolupráci s Grahamem Jarvisem připravili pár tipů a triků k překonávání klád a jiných těžkých překážek.

Pokud máte rádi klidnější tempo, v pravidelné servisní rubrice se věnujeme jednomu z nejoblíbenějších japonských chopperů u nás – Hondě VT750 Shadow. Nechybí exkluzivní reportáž z prestižního festivalu Wheels & Waves o vítězství jedné české stavby. Ze sportu si pak můžete přečíst, co prožíval nejlepší Čech na legendárním závodu na ostrově Man – redakční posila Motocyklu Kamil Holán. Nechybí samozřejmě další reportáže, testy novinek ani rozhovory s inspirativními osobnostmi ze světa dvou kol.

Pěkné prázdninové čtení přeje redakce Motocyklu.

MOTOCYKL 8/2015 vychází ve středu 15. července

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist