Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
Vladimir píše: Problém u všech přístrojů na espresso je cena. Lehce slušnej strojek je gaggia clasic
http://www.bunacafe....-nove-bunacafe-edice
o trochu lepší Rancilio silvia
http://www.bunacafe....-nove-bunacafe-edice
a dál je to o velikosti boileru, hlavy stroje, páky atd.
Všechny levné strojky mají místo boileru hliníkový thermoblock a místo kvalitní páky lehkej výlisek kde pěna se tvoří uměle v sítku.
Prostě takovej čínskej scooter na dálnici.
A to nemluvím o mlýnku který se pohybuje od 5tis. výš. http://www.bunacafe...cky-no-doser [/quote]
Pán se vyzná
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
Jen je škoda utrácet za levné šunty když jen o trochu dál jsou nesrovnatelé strojky které jdou i jako použité prodat.