Téma: Esspreso - kávovar
 
1.9.2010 v 13:52
Zdař bůh,
Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.

V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?

Dík za info.

Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar

2.1.2015 v 17:16 | Nahoru | #1

Vladimir píše: Problém u všech přístrojů na espresso je cena. Lehce slušnej strojek je gaggia clasic
http://www.bunacafe....-nove-bunacafe-edice
o trochu lepší Rancilio silvia
http://www.bunacafe....-nove-bunacafe-edice
a dál je to o velikosti boileru, hlavy stroje, páky atd.
Všechny levné strojky mají místo boileru hliníkový thermoblock a místo kvalitní páky lehkej výlisek kde pěna se tvoří uměle v sítku.
Prostě takovej čínskej scooter na dálnici.
A to nemluvím o mlýnku který se pohybuje od 5tis. výš. http://www.bunacafe...cky-no-doser [/quote]

Pán se vyzná

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar

2.1.2015 v 18:37 | Nahoru | #2
jongi> tak silvie i clasic jsou pěkné a levné strojky které mají předpoklad udělat trochu znalému odpovídající espresso. jako každej nemá na VRSCA tak i na třeba Bezzera magica se musí dopracovat.
Jen je škoda utrácet za levné šunty když jen o trochu dál jsou nesrovnatelé strojky které jdou i jako použité prodat.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist