Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
Jen je škoda utrácet za levné šunty když jen o trochu dál jsou nesrovnatelé strojky které jdou i jako použité prodat.
Vladimir píše: jongi> tak silvie i clasic jsou pěkné a levné strojky které mají předpoklad udělat trochu znalému odpovídající espresso. jako každej nemá na VRSCA tak i na třeba Bezzera magica se musí dopracovat.
Jen je škoda utrácet za levné šunty když jen o trochu dál jsou nesrovnatelé strojky které jdou i jako použité prodat.
Já to nemyslel ironicky, ale vážně. U kluků v Bunacafe jsem si je dokonce vyzkoušel i v jejich vytuněný verzi.