Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
jongi> tak jak to mám nastavený to 15 vteřin nebude, když dám jemnější namletí tak jo, ale pak mi zas to kafe nechutná. Pěnu má akorát a sílu taky, takže nějaký dogmata o správnosti přípravy neřeším.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
Stev píše: Ďuričko> myslel jsem kvalitu namletí, nevím jestli je v automatu stejně dobrej mlejnek. S hrubostí problém nemám
Kvalita spočívá v romnoměrnosti namleté hrubosti/jemnosti...