Téma: Kvas na vypálení
28.8.2021 v 09:40
Dobrý den všem,

letos se urodilo spousta ovoce, švestky, jablíčka, špendlíky, meruňky ...

Chci koupit nějaký sud na kvas. Myslíte, že je vhodný plastový sud ?

1 reakcí na tento příspěvek Kvas na vypálení

29.8.2021 v 21:15 | Nahoru | #1
tvl tady se sešlo odborníků...a pak si koupí slivku v testu v akci...frajer se ptal na sudy a teď je z toho debata specialistů, kteří poznaji množství cukru v kvasu

(reakce na) Kvas na vypálení

29.8.2021 v 21:29 | Nahoru | #2
Stanley78> asi tak, nepoznas to kdyz to ma pres 70 voltu, ale to pak nepoznas ani jestli je to naredenej potravinarskej lih nebo slivovice.. jinak fruktoza, stejne jako ta glukoza v tom medu je jednoduchej cukr, sacharoza je cukr slozitej takze minimalne procesne v tom rozdil je..

co se tyka dotazu, tak dotaz "muzu vzit plastovej sud? " je blbost od zacatku, uz proto ze nerez je kurevsky draha, shanet dneska dreveny sudy bych ho chtel videt, a nedokazu si predstavit jak by mohl material nadoby ovlivnit proces uvnitr..
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist