Když už ale rád žeru (a určitě nejsem jedinej, kdo to má stejně), docela by mě zajímaly nějaký tipy na tyhlety přicházející svátky. Jasně že nemyslím takový "objevy" jako je ryba nebo řízek se salátem nebo cukroví. Zplundorovat si pajšl po třech dnech řízků umí každej. Ale někdo má určitě i jiný nápady, zvyky a oblíbený tipy na jídla nebo zaručený recepty.
Tak sem s nima, ať je letos nějaká změna
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co žerete o vánocích
Tak to máš recht, krůta je skvělá, není nudná jako kuře, není to tučný prasátko, ale jde tak upravit (krůto-knedlo-zelo chutná fakt skvěle, skvělý je i na špízu, jako řízek, jako přírodní plátek, našpikovaný stehno jako svíčková, jako čína...akorát na guláš ne) jenže to žereme přes rok, tak na vánoce přemejšlím ještě trochu o něčem jiným. Ale parametry by krůta plnila dokonale, to jo
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Co žerete o vánocích
Codo píše:
Tak to máš recht, krůta je skvělá, není nudná jako kuře, není to tučný prasátko, ale jde tak upravit (krůto-knedlo-zelo chutná fakt skvěle, skvělý je i na špízu, jako řízek, jako přírodní plátek, našpikovaný stehno jako svíčková, jako čína...akorát na guláš ne) jenže to žereme přes rok, tak na vánoce přemejšlím ještě trochu o něčem jiným. Ale parametry by krůta plnila dokonale, to jo
V tom případě mám další tip ale ten tady nedáš, to bys musel do toho Thajska plus mínus ale Thai food zrovna nemyslím a vrátím se zpátky k rybě, takový čerstvě ulovený Blue Marlin nebo Swordfish neboli Mečoun obecný s bramborem ve slupce pečeným v alobalu s citronovou majonézou a čerstvou zeleninou, tak to když vezmeš do huby, tak zjistíš že Bůh existuje O stupínek výše to ještě bude když mečouna vyměníš za právě ulovenou Barracudu
Nic lepšího jsem zatím v držce neměl ale šilhám po Wagyu. To by mohlo překvapit