je tu sezona cestovani a tim padem si kladu otazku, zda zajet do kramu a nakoupit neco do esusu, neco tatrankovyho a neco tekutyho je jasny, ze kazdy cestuje podle svych financnich moznostech a tak vyrazit jen s kreditkou a stravovat se v restauracich ci hospodach neni uplne to spravny cestovani. Ochutnavat se mistni strava musi, to je fakt. Ale taky neni nad to, kdyz si u stanu ohrejes vlastni jidlo, posedis u plechovky a pokecas s kamosem
Proto otazka, jakou mate zkusenost s:
- konzervy
- suseny hotovky v pytliku
- jine alternativy
Podle poradu "A dost" a "Peklo na taliri" se do konzerv davaj samy ecka, i kosti se sekaj. Ale slysel jsem, ze se daji koupit i super dobry konzervy ci udelat samo-doma
Mate nejaky zkusenost s konzervama, susenyma hotovkama anebo mate dobrej recept?
Vsem diky
2 reakcí na tento příspěvek konzervy & suseny jidla s polevkama
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) konzervy & suseny jidla s polevkama
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) konzervy & suseny jidla s polevkama
tricetsest píše: Objevování cizích chutí je na cestování jedna z nejlepších věcí a on si bude někde u stanu ohřívat svíčkovu v prášku
to je ten nejlepší názor co jsem na tomto vlákně četl. Navíc při troše úsilí (tržnice, prodej u silnice, zboží v akci v sámošce) se dá stravovat zpravidla jen o něco dráže než doma ale zato velmi kvalitně. Levný a střední ubytování včetně kempů mají kuchyňky a uvařit si z místních surovin je prostě bezvadný a k dovolený to patří