globalmoto_nolan Přidat reklamu

Téma: Jindřichův hradec
10.4.2014 v 10:32
Přátelé a kamarádi ďábelských strojů, zastavte se v Otíně u Jindřichova hradce a koukněte co pro vás chystáme, pokud mě tam zastihnete,rád pokecám.Ještě každý z nás najede pár km než si budeme moci dát pořádnou baštu a drink, ale hlavní je, že už se na tom maká !


























1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

15.8.2014 v 23:58 | Nahoru | #1
J.M.K.>

Já krupicovou kaši sním, ale moc často jí nemuším. Zato moje doména je mléko - to můžu ke všemu a kdykoliv. Je to taky na kostech znát, tak jako u tebe po kaši.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

16.8.2014 v 00:25 | Nahoru | #2
kecuf> Mlíko taky každopádně... ale koupené "přímo od krávy" (z čepovacího automatu - konkrétně u nás provozuje B. Louša z Kačleh a tomu kravky dojí fakt dobře) a my, kteří jsme si jako caparti běhali ráno s plecháčkem přímo do chlíva ke krávě, nemusíme ani převařovat. V litrové flašce se ustojí klidně cca 5cm smetany, dá se v pohodě nechat zkysnout a na tvaroh... a vařit z toho kaši, zmrzlinu, cokoliv - hotové nebe a dudy oproti té běžně kupované 1.5% "bílé vodě". Nota bene, nedávno jiný takový sedlák někde uvedl, že z takto prodaného mlíka má o 50% vyšší výnos a zisk, než při prodeji do mlíkárny (která to všelijak zprzní) a to je též sakramentská motivace i pro podporu místní ekonomiky.
Podobně ten škroboželatinový blemc, co se dnes prodává jako "pribináček", nemá s původním pribiňákem nic společného. Ten původní byl jen tvaroh, smetana, cukr a vanilka, nebo kakao... není problém umíchat doma a o je potom bašta.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist