2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
J.M.K. píše: MONIKA2> Kdepak... ukotlit krupkaši je otázkou pár desítek minut, to snad víš. Během chvíle byla na stole. Ještě včil se nemůžu ohnout, jak su přecpané...
takže příští týden v pátek dáme spicha v hospůdce u kadajce a pokecáme u krupicový kaše, souhlas? teda pokud dostanu volno, mám ho tedy slíbený, lístky na koncert koupený a všichni jsme natěšený na pěkný výlet, tak když to vyjde pokecáme, jo?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
J.M.K. píše: MONIKA2> Kdepak... ukotlit krupkaši je otázkou pár desítek minut, to snad víš. Během chvíle byla na stole. Ještě včil se nemůžu ohnout, jak su přecpané...
Hotová krupicová kaše, většinou tedy oslazená, omaštěná, posypaná kakaem nebo skořicí, obsahuje ve 100 g přibližně 20 g sacharidů s vyšším glykemickým indexem, 9 g tuků a 5 g bílkovin. Její energetická hodnota se pohybuje okolo 735 kJ (175 kcal). Pokud přidáte další ingredience, její energetická hodnota se pochopitelně zvyšuje.
Krupicová kaše je lehce stravitelným pokrmem, jedná se o rychle působící sacharidové jídlo. Díky tomu se hodí na snídaně, svačiny, jako předtréninkové či potréninkové jídlo. Svým množstvím sacharidů dokáže rychle doplnit glykogenové zásoby, čímž je vhodná pro vytrvalostní sportovce.
Jak je psáno, je to pochutina zdravá a lehce stravitelná, tak nač se upejpat