bmw_r1300gs_cartec





Téma: Jindřichův hradec
10.4.2014 v 10:32
Přátelé a kamarádi ďábelských strojů, zastavte se v Otíně u Jindřichova hradce a koukněte co pro vás chystáme, pokud mě tam zastihnete,rád pokecám.Ještě každý z nás najede pár km než si budeme moci dát pořádnou baštu a drink, ale hlavní je, že už se na tom maká !


























2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

10.4.2014 v 11:49 | Nahoru | #1
kadajc> No jo, máš recht... koukám znovu na ty fotky a první a čtvrtá jsou mně povědomé - ach já hlupák starý, hlava děravá... berlu vzpomínku jsem si zapomněl doma!
To když to bude co k čemu, tak v montérkách klidně přijedu, ale pytel cementu asi ještě neunesu a po štaflích s úzkými špryclemi musím sakra opatrně. Jen ohledně toho výčepu mně napadá, jestli by nebylo fajn dát sem anketu a prodiskutovat to, zda tlakování bombami s CO2, nebo raději zainvestovat více a poctivě pořídit kompresor s filtry a odlučovačem. Co vzpomínám, tak někde chlapi nadávali, že po pivu tlakovaném CO2 hodně krkají a pálí je žáha. Sice mně to nedává moc logiky, když "bublinky" v pivu nic jiného, než CO2 nejsou, nicméně jen házím do placu postřeh a zkušenost. Třeba se tu vyjádří někdo "znalejší".

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

10.4.2014 v 12:00 | Nahoru | #2
J.M.K.> hrubé práce jsou už hotovy tak se s cementem netahej a šetři se. Pivo je sporné,někomu sedí to,druhému zase ono ale bomba je pro mě v současné době nejvíce průchodná a pokud se pivečko proloží pořádnou flákotou,nikdo si nebude naříkat

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec

10.4.2014 v 17:22 | Nahoru | #3
J.M.K.> Ahoj.Protože i natočit dobře pivo se musí umět.Dneska je hodně lidí v kšeftu,co si myslí,že když donesou pivo ke stolu zákazníka a neupadnou po cestě, tak jsou mistři světa. A k tomu nafukování, aby jim to tolik nepěnilo, narvou to pod tlak a pivo má co vstřebávat.Potom se krká a tak...
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist