1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
J.M.K. píše: MarciCBR> Nápodobně... já to tam sice mám cca 3.5km (tato vzdálenost je pro mě snad nějakou kletbou... skoro do všech fabrik, kde jsem dělal, jsem to měl 3.5km od domova), ale už dávno je nedokážu ujít za 35 minut, jako dřív. Tož mně nezbude, než se tam též dopravit motorkou (jen trochu větší a se čtvercem počtu kol). A nealko pivu my říkáme trochu "jinak".
jak?
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
sto lidí = sto chutí.
A radeg 12 - když sme před 10 lety měli s ženskou putyku u nás ve vsi, tak sme to točili. Občas býval problém se zásobováním. vozil nám pivo přímo Prazdroj (radeg. je jejich), z Budějický centrály, a ani oni sami ho prostě někdy neměli. Konkrétně 30ky Kegy. Ale je možný, že to už je dávno vše jinak.
1 reakcí na tento příspěvek Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
J.M.K. píše: MarciCBR> Slušně to béknót nende a sprosté bét před dámó nescu.
jéé to klidně mužeš nejsem z cukru
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
Ještě k tomu pivu...upřímně, je to pakárna si vybrat. Já osobně, ať koštnu Kozla, géčko, Svijany, Krušovice, pardála... prakticky žádný významaný rozdíl v chuti nepoznám a potkal jsem dost lidí, kteří dle flašky věřili tomu, že třeba pijí kozlíka a nepoznali, že je ve flašce nalité něco jiného. Takže to bude asi i dost o psychice, zda člověku bude, či nebude chutnat - dle toho, co si bude myslet, že pije. Jak před časem jeden sládek prohlásil, že dnes se coby "výčepní desítka" místo piva vaří mrtvá voda, bohužel na tom zřejmě dost pravdy bude. Na žízeň, nebo na spláchnutí žvance budiž, ale pokud si člověk chce fakt štrejchnout, tak musí koukat spíš po produkci malých, soukromých pivovarů a ještě si předem shánět co nejvíc referencí. Ale jak trefně poznamenal Yura, 100lidí=sto chutí, jak to není hospoda pro pár štamgastů, tak se člověk nezavděčí.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
jo tááák mu říkate
Naposledy editováno 11.04.2014 11:05:01
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek Jindřichův hradec
PIVOVAR POPELÍN
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
J.M.K. píše: MarciCBR> Jen podotknu, že ten "název" nebyl z hlavy mé, už si nevzpomenu, koho to napadlo jako první. Ale to bylo pokaždé před obědem: "Pojedem pak na chatu, tak si dej chcanky." Podobně náhodou si vysloužila své "jméno" kupka hnoje. Ale jinak už pár měsíců jsem domů pivo nekoupil a nijak mně nechybí a nechybí ani ostatním.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
kadajc píše: Jawista> díky točené piva budou jen dvě,určitě birell a jedno k tomu,ta hospoda nebude mít takovou výtoč aby tam bylo více piv naražených,šlo by to pak do kanálu včera jsem chutnal Radegast 12° a pro mě jasnej vítěz,Gambrinus 11° mě vůbec nezaujala a to jsem nečekal,byla jako voda .A jak jsem řekl,pro mě je důležité co pivovar nabídne.Určitě se zastav
hele a nebylo to spíš blbě natočený?
Géčko 11 mají v hospodě U Jitky v Roseči, a když tam vzácně přídu, je to pivo jako křen
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
Váňa> Tady.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Jindřichův hradec
kadajc píše: Yura> je to možné za kolik jí tam mají? mě by vycházela 12°radegast na 25,-
přesně nevím, bude to někde kolem těch 23,- jako všude, kde mají tyhle spotřební plzeňský piva (gamb, kozla). Já chodím do víc hospod, tak v tom mám trochu změť.
12 radeg za 25 - to jde. Dokonce bych řek, že není drahý