1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Jasně, vrátíme se k veselejšímu tématu... Bodnul by králík na zelenině, ale včíl sa s ním faktyš pachtit nebudu - šiklo by se, kdyby někdo dokázal vrátit čas tak o 12h zpátky.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
J.M.K. píše: Kitty> No vidíš, máš přehled a dovedeš si to představit. Neříká Ti náhodou něco prim. MuDr. Václav Chmelík? Ten má nejvetší zásluhu na tom, že tu dneska jsem, jemu patří největší dík. Shodou okolností je to bývalý soused.
Jasně, vrátíme se k veselejšímu tématu... Bodnul by králík na zelenině, ale včíl sa s ním faktyš pachtit nebudu - šiklo by se, kdyby někdo dokázal vrátit čas tak o 12h zpátky.
Neříká
Králík na zelenině? Králíka jsem už dlouho nejedla
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Kitty píše: Neříká
Králík na zelenině? Králíka jsem už dlouho nejedla
Protože už máme starší kokřice tak jim bylo doporučeno přidávat ke granulím i kousky králíka. Za posledních pár měsíců už sežraly králíků pět a já si akorát oblizuju prsty když je obírám.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
PEPAFJR píše: Protože už máme starší kokřice tak jim bylo doporučeno přidávat ke granulím i kousky králíka. Za posledních pár měsíců už sežraly králíků pět a já si akorát oblizuju prsty když je obírám.
mi děláte chutě akorát že mám teď naprosto narvanej mrazák domácím hovězím a krůtím
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Kitty píše: mi děláte chutě akorát že mám teď naprosto narvanej mrazák domácím hovězím a krůtím
V mrazáku má bejt chlast.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
PEPAFJR píše: V mrazáku má bejt chlast.
jo, flaška slivky tam je taky
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
PEPAFJR píše: Kitty> V tom případu pokud se již tak nestalo, se můžeš vdávat.
kroužek už je přes 5 let na prstě
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
Kitty píše: kroužek už je přes 5 let na prstě
Štastnej to chlap i když která ženská je bez chyby.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
PEPAFJR píše: Štastnej to chlap i když která ženská je bez chyby.
chyby má každej
Zrovna tak téden zpátky jsem kotlil pečený krůtí stehno s bramborama a jednu chvilu tak nahlas přemýšlím: "Tož... krmíci sú nakrálený, žer taky dostal napsat, trouba je v krůtě... takže jdu hodit hrnbory do bramce."
1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
A teď jsem jen v rámci diety doškvařil sádlo a mlsám ještě teplý osolený škvarky .
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
TomElefant750 píše: Zítra se budu pokoušet o pomalu pečenej bůček, pěkně 10 - 12 hodin při 80 - 110 stupních a nakonec prudce dopéct - dělám to poprvé, tak jsem zvědavej, hodím to kdyžtak sem.
A teď jsem jen v rámci diety doškvařil sádlo a mlsám ještě teplý osolený škvarky .
Čau, Tom
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
J.M.K. píše: TomElefant750> To by možná bylo lepěí jej přes noc naložit, klidně do nějaké marinády, pořádně zabalit do alobalu a péct v popelu. Pak ke konci do toho popela fouknout erteple a to by byl mlsanec... i když jest pravda, kdo by se v tuto roční dobu pachtil s pořádným ohněm (potažmo aby byla dost velká kupa popela).
kamarádka dělá bůček tak,že ho povaří,vytahá z něj kosti a pomatlá to kořením a česnekem,potom to fest zabalí do alobalu a nechá v lednici,nejlíp tak tři týdny,což je problém to nesežrat dřív,je to fakt moc dobrýA ten bůček v alobalu dělám taky, dělám ho teda v troubě ale hodně podlitej a na 150, něco mezi vařením a pečením, do trouby jen osolenej a okmínovanej, pak vyndat kosti a odříznot kůži, hodně česneku, pálivou a sladkou papriku, do alobalu a do chladna - ale tři tejdny jsem to nikdy nevydržel, většinou tak tři - čtyři dny, max tejden - i tak je to dobrota.
A tak za dvě hodiny budu tahat z trouby ten pomalu pečenej, tak jsem na to zvědavej.
Čau, Tom
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
A dobré je také udělat "marinádu" z kečupu, kremžské hořčice, trošky oleje, a grilovacího koření (nebo třeba gyrosu) a do toho přes noc naložit plátky masa a další den šup na gril. Na roštu to jde sice dobře, ale já nejradši griluju na mramorové desce.
Mimochodem, dneska šlo několik králíků na popravu a z předků a břich budu zítra kotlit paštiku a z příští várky možná tlačenku.
Huš včíl z teho slintám ta jak Pavlovovo vlčáci.
Bezi29> To tiramisu v remosce mně připomnělo, jak bývalka jednůc tiramisu dělala a já jej pak skro o půlnoci "zachraňoval", když holka až pozdě zjistila, že ta šlehačka, kterů do něj práskla, má cca 12% a tím pádem jest absolutně nešlehatelná... zachránila to trocha želatiny (to už si s jistotou nepamatuju), sice to stejně byl trochu mišmaš, nicménš na chuti to neubralo, dle toho, jak rychle zmizel a na nás málem nezbylo.
Jinak na koleji jsem nikdá žádnů chálku nekotlil, jelikož na kuchyňkách to většinou po ostatních ogarech vypadalo ta jak po cigánech, že by ani prasa z teho nežralo...a přeci tam nebudu ešce hadrošmátru zarábať.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
A pak, když člověk přijde do takového chlívku honosícího se jménem "kuchyňka", není divu, že nemá chuť si tam ohřát ani párky (=rozuměj pytlíky mouky, škrobu, sójy a všelijakých chemických sajrajtů).
E: To se nedivím, já si tam jednou přivezl vlastnoručně kotlenou buchtu "šalamounovku", kolega to roztrúbil a holky z ostatních pater se sesypaly ta jak vosy na rozlitou šťávu. A ještě pár neděl na to jsem musel smutným očím vysvětlovat, že žádný mlsanec nemám a když přindíly s tím, ať to upeču na místě, vy*caně som sa vymluvíl, že "šalamónovo ho*no" neumím, že nebela z mojejch pazůr.
Naposledy editováno 04.11.2012 23:40:47