Téma: Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)
 
26.10.2012 v 17:15
Začíná být zima a bude více času na vaření,tak se klidně pochlubte,co jste dobrého vytvořili :)
Třeba mě i ostatní inspirujete
Za mě dnes japonská kuchyně....Dobrou chuť


Naposledy editováno 26.10.2012 17:15:52

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:07 | Nahoru | #181
Kitty> No vidíš, máš přehled a dovedeš si to představit. Neříká Ti náhodou něco prim. MuDr. Václav Chmelík? Ten má nejvetší zásluhu na tom, že tu dneska jsem, jemu patří největší dík. Shodou okolností je to bývalý soused.

Jasně, vrátíme se k veselejšímu tématu... Bodnul by králík na zelenině, ale včíl sa s ním faktyš pachtit nebudu - šiklo by se, kdyby někdo dokázal vrátit čas tak o 12h zpátky.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:09 | Nahoru | #182

J.M.K. píše: Kitty> No vidíš, máš přehled a dovedeš si to představit. Neříká Ti náhodou něco prim. MuDr. Václav Chmelík? Ten má nejvetší zásluhu na tom, že tu dneska jsem, jemu patří největší dík. Shodou okolností je to bývalý soused.

Jasně, vrátíme se k veselejšímu tématu... Bodnul by králík na zelenině, ale včíl sa s ním faktyš pachtit nebudu - šiklo by se, kdyby někdo dokázal vrátit čas tak o 12h zpátky.



Neříká

Králík na zelenině? Králíka jsem už dlouho nejedla

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:14 | Nahoru | #183

Kitty píše: Neříká

Králík na zelenině? Králíka jsem už dlouho nejedla



Protože už máme starší kokřice tak jim bylo doporučeno přidávat ke granulím i kousky králíka. Za posledních pár měsíců už sežraly králíků pět a já si akorát oblizuju prsty když je obírám.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:16 | Nahoru | #184

PEPAFJR píše: Protože už máme starší kokřice tak jim bylo doporučeno přidávat ke granulím i kousky králíka. Za posledních pár měsíců už sežraly králíků pět a já si akorát oblizuju prsty když je obírám.



mi děláte chutě akorát že mám teď naprosto narvanej mrazák domácím hovězím a krůtím

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:17 | Nahoru | #185

Kitty píše: mi děláte chutě akorát že mám teď naprosto narvanej mrazák domácím hovězím a krůtím



V mrazáku má bejt chlast.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:18 | Nahoru | #186

PEPAFJR píše: V mrazáku má bejt chlast.



jo, flaška slivky tam je taky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:27 | Nahoru | #187
Kitty> V tom případu pokud se již tak nestalo, se můžeš vdávat.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:29 | Nahoru | #188

PEPAFJR píše: Kitty> V tom případu pokud se již tak nestalo, se můžeš vdávat.



kroužek už je přes 5 let na prstě

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:31 | Nahoru | #189

Kitty píše: kroužek už je přes 5 let na prstě



Štastnej to chlap i když která ženská je bez chyby.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:38 | Nahoru | #190

PEPAFJR píše: Štastnej to chlap i když která ženská je bez chyby.



chyby má každej

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 22:49 | Nahoru | #191

Kitty píše: chyby má každej



Já ne.
Tedy když nepočítám tu chybu,že si nechám od pejsků sežrat králíka.

Naposledy editováno 29.10.2012 22:51:04

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

29.10.2012 v 23:10 | Nahoru | #192
Kitty> U nás jich za pár neděl punde několik na porážku, ale v mrazáku ešce nějací sú z loňska... klidně vyměním za ty krůty, nebo kravky.
Zrovna tak téden zpátky jsem kotlil pečený krůtí stehno s bramborama a jednu chvilu tak nahlas přemýšlím: "Tož... krmíci sú nakrálený, žer taky dostal napsat, trouba je v krůtě... takže jdu hodit hrnbory do bramce."

1 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

2.11.2012 v 09:20 | Nahoru | #193


(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

2.11.2012 v 10:52 | Nahoru | #194
Karlie>

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

3.11.2012 v 09:23 | Nahoru | #195
KralicekAzurit> řizky se neevaří

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

3.11.2012 v 21:11 | Nahoru | #196
Není nad pořádně prorostlý bůček s cibulí a orosenou trkací ze sedmého.

2 reakcí na tento příspěvek Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

3.11.2012 v 21:18 | Nahoru | #197
Zítra se budu pokoušet o pomalu pečenej bůček, pěkně 10 - 12 hodin při 80 - 110 stupních a nakonec prudce dopéct - dělám to poprvé, tak jsem zvědavej, hodím to kdyžtak sem.
A teď jsem jen v rámci diety doškvařil sádlo a mlsám ještě teplý osolený škvarky .
Čau, Tom

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

3.11.2012 v 22:40 | Nahoru | #198
TomElefant750> To by možná bylo lepěí jej přes noc naložit, klidně do nějaké marinády, pořádně zabalit do alobalu a péct v popelu. Pak ke konci do toho popela fouknout erteple a to by byl mlsanec... i když jest pravda, kdo by se v tuto roční dobu pachtil s pořádným ohněm (potažmo aby byla dost velká kupa popela).

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 16:59 | Nahoru | #199
Něco malé pod zub





1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 18:03 | Nahoru | #200

TomElefant750 píše: Zítra se budu pokoušet o pomalu pečenej bůček, pěkně 10 - 12 hodin při 80 - 110 stupních a nakonec prudce dopéct - dělám to poprvé, tak jsem zvědavej, hodím to kdyžtak sem.
A teď jsem jen v rámci diety doškvařil sádlo a mlsám ještě teplý osolený škvarky .
Čau, Tom

kde bereš sádlo? u nás je jen takový tenký,protože pořádný prase nikdo nechce,jak to má metrák,už to bijou.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 18:09 | Nahoru | #201

J.M.K. píše: TomElefant750> To by možná bylo lepěí jej přes noc naložit, klidně do nějaké marinády, pořádně zabalit do alobalu a péct v popelu. Pak ke konci do toho popela fouknout erteple a to by byl mlsanec... i když jest pravda, kdo by se v tuto roční dobu pachtil s pořádným ohněm (potažmo aby byla dost velká kupa popela).

kamarádka dělá bůček tak,že ho povaří,vytahá z něj kosti a pomatlá to kořením a česnekem,potom to fest zabalí do alobalu a nechá v lednici,nejlíp tak tři týdny,což je problém to nesežrat dřív,je to fakt moc dobrý

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 18:21 | Nahoru | #202
valibuk> No taky to není žádná hitovka, normálně z nějakýho Kauflandu,můj řezník ho má jen v úterý a většinou si nevzpomenu, výhoda je jen že je to čerstvě vyškvařený a že si člověk udělá škvarky podle toho jak má rád.
A ten bůček v alobalu dělám taky, dělám ho teda v troubě ale hodně podlitej a na 150, něco mezi vařením a pečením, do trouby jen osolenej a okmínovanej, pak vyndat kosti a odříznot kůži, hodně česneku, pálivou a sladkou papriku, do alobalu a do chladna - ale tři tejdny jsem to nikdy nevydržel, většinou tak tři - čtyři dny, max tejden - i tak je to dobrota.
A tak za dvě hodiny budu tahat z trouby ten pomalu pečenej, tak jsem na to zvědavej.
Čau, Tom

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 18:55 | Nahoru | #203
na tom pomalu pečeným je nejlepší ten výpek koukám,že taky na noc žereš jen lehkou dietku

Naposledy editováno 04.11.2012 18:57:09

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 18:59 | Nahoru | #204






0,6kg večeře







1,5kg tiramisu

aneb made in zlatý český ručičky a dva nenažranci na kolejích

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 21:43 | Nahoru | #205
valibuk> To také znám. Nebo jsme dělávali šašliky "co lednice dá", buď zabalené do alobalu a pečené v popelu, nebo obalené v těstíčku a "ošlehnuté" ve friťáku.
A dobré je také udělat "marinádu" z kečupu, kremžské hořčice, trošky oleje, a grilovacího koření (nebo třeba gyrosu) a do toho přes noc naložit plátky masa a další den šup na gril. Na roštu to jde sice dobře, ale já nejradši griluju na mramorové desce.

Mimochodem, dneska šlo několik králíků na popravu a z předků a břich budu zítra kotlit paštiku a z příští várky možná tlačenku.
Huš včíl z teho slintám ta jak Pavlovovo vlčáci.

Bezi29> To tiramisu v remosce mně připomnělo, jak bývalka jednůc tiramisu dělala a já jej pak skro o půlnoci "zachraňoval", když holka až pozdě zjistila, že ta šlehačka, kterů do něj práskla, má cca 12% a tím pádem jest absolutně nešlehatelná... zachránila to trocha želatiny (to už si s jistotou nepamatuju), sice to stejně byl trochu mišmaš, nicménš na chuti to neubralo, dle toho, jak rychle zmizel a na nás málem nezbylo.
Jinak na koleji jsem nikdá žádnů chálku nekotlil, jelikož na kuchyňkách to většinou po ostatních ogarech vypadalo ta jak po cigánech, že by ani prasa z teho nežralo...a přeci tam nebudu ešce hadrošmátru zarábať.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 21:53 | Nahoru | #206
J.M.K.> to je dozvuk té nemoci nebo proč chvilkama píšeš jak kokot?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 22:56 | Nahoru | #207
J.M.K.> ja prave bydlim na koleji kde kuchynky primo na bunce jsou (dva pokoje po trech) takze je to na nas 6ti v jakem stavu ji udrzujem....

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 22:59 | Nahoru | #208
a tiramisu jsme meli jen jednu porci kazdej z tvoritelu protoze pak se rozkriklo co mame a holky nam to sezraly

(reakce na) Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 23:35 | Nahoru | #209
Bezi29> To na Podolí byla jen jedna mizerně vybavená kuchyň na celé patro, takže to nestálo za nic. Na tomto článku jest bohužel spousta pravdy a upřímně řečeno moc nechápu, že to tam dopadá jako v nějakém "sockakutlochu". Člověk by logicky předpokládal, že na VŠ chodí jedinci jaksi "inteligentní", ovšem zřejmě to platí jen pro oblast učení a někdy ani to ne. Holt se na kolejích chovají jako zvířata, prasata.
A pak, když člověk přijde do takového chlívku honosícího se jménem "kuchyňka", není divu, že nemá chuť si tam ohřát ani párky (=rozuměj pytlíky mouky, škrobu, sójy a všelijakých chemických sajrajtů).

E: To se nedivím, já si tam jednou přivezl vlastnoručně kotlenou buchtu "šalamounovku", kolega to roztrúbil a holky z ostatních pater se sesypaly ta jak vosy na rozlitou šťávu. A ještě pár neděl na to jsem musel smutným očím vysvětlovat, že žádný mlsanec nemám a když přindíly s tím, ať to upeču na místě, vy*caně som sa vymluvíl, že "šalamónovo ho*no" neumím, že nebela z mojejch pazůr.

Naposledy editováno 04.11.2012 23:40:47

Žrádelník,aneb co motorkáři vaří :)

4.11.2012 v 23:46 | Nahoru | #210
jsoou to mrchy vychcane , akorat vecne ohrivaji jidlo od maminek co nafasuji v nedelu do krabicek, ale ze by ukuchtily a pozvaly to je ani nenapadne
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist